Αυτές τις μέρες στον κόσμο της μόδας του Λονδίνου επικρατεί αναβρασμός: σε λιγότερο από έναν μήνα, και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου, ξεκινά η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου! Τα φλας είναι έτοιμα να πάρουν φωτιά. Οι φωτογράφοι μόδας ανυπομονούν να αποτυπώσουν στα κλικ τους όλα τα streetstyle ενσταντανέ και φυσικά οι διάσημοι Οίκοι να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις μοναδικές δημιούργιες τους!

Τις μέρες που βρέθηκα εκεί οι λονδρέζικες βιτρίνες από την Sloane Str., την Brompton Rd., την New Bond Str. και μερικές ακόμα high streets του Λονδίνου αποτελούν ζωντανά παραδείγματα τέχνης αφού σε λίγες μόνο διάστημα θα έχουν την τιμητική τους!

Isabel Marant Collage

Burberry Collage

Valentino

Louis Vuitton 2

Chanel Harrods

Prada Collage

Dolce & Gabbana

….δεν ήταν σαν να βρέθηκες για λίγο εκεί;

Photography: Αντζελίνα Στρουμπούλη

Michail Passos

About Michail Passos

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στην Κηφισιά. Έχει πάθος με τα ταξίδια, την φωτογραφία και την τέχνη, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στο διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Αγαπά την οργάνωση εκδηλώσεων και τρελαίνεται για τους ντοματοκεφτέδες της Αλεξάνδρας. Αντιπαθεί την αγένεια, την υπερβολή και τις μπάμιες. Απόφοιτος οικονομικών σπουδών και κάτοχος MBA, έπειτα απο αρκετές αναζητήσεις και ενασχόληση σε διάφορα πεδία τον κέρδισε η βιομηχανία της μόδας. Όταν δεν εργάζεται ως brand manager για τον Nassos Ntotsikas και την Fashion Assured αρθρογραφεί, χάνεται στον κυβερνοχώρο και οργανώνει τα επόμενα ταξίδια του.