Γλυκιά η συνταγή για σήμερα καθότι σας περιμένουμε όλους στο Birthday brunch που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Baron Royge (πληροφορίες δες εδώ). Η συνταγή αυτή, δανεισμένη από το bread & tea, θα έχει φοβερή απήχηση σε όσους αγαπούν την μπανάνα. Το φρούτο συνδυάζεται με τα θρεπτικά συστατικά του αμυγδαλοβούτυρου και του ψωμιού ολικής, δοκιμάστε το για πρωινό ή απογευματινό και εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ταχίνι, φυστικοβούτυρο ή άλλο βούτυρο ξηρών καρπών της αρεσκείας σας.

Πάρτε δύο λεπτές φέτες ψωμί ολικής άλεσης (το ψωμί του τοστ ενδείκνυται γιατί είναι μαλακό), αφαιρέστε την κόρα και πατήστε το με έναν πλάστη ή ένα ρολό μεμβράνης, αν δεν έχετε πλάστη, μέχρι να γίνει επίπεδο. Ενώστε τις δύο φέτες τοποθετώντας τη μία πλευρά πάνω στην άλλη και ξαναπατήστε τις για να ενωθούν καλά. Αλείψτε με μια λεπτή στρώση αμυγδαλοβούτυρου και τοποθετήστε τη μπανάνα κατά μήκος στη μια άκρη. Τυλίξτε τη σφιχτά με το ψωμί και κόψτε τις ροδέλες στο πάχος που θέλετε. Πασπαλίστε, προαιρετικά, με σουσάμι και σερβίρετε

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!