Περισυλλογή χρωμάτων. Αρωματικές πολιτείες μπαχαρικών. Γραμμικά στενά περάσματα και αδιάκοπο βουητό. Πλακόστρωτα αγορών, γειτονιές με μικρές χαραμάδες και μυρωδιές που ξυπνούν συναισθήματα. Ατμόσφαιρα που μαγεύει και υπνωτίζει, όπως η γυναικεία μορφή.

Untitled-1

Untitled-2

Untitled-8

Ο Nassos Ntotsikas χρησιμοποιεί ως οδηγό έμπνευσης του για το Χειμώνα του 2015 την Κωνσταντινούπολη και παρουσιάζει μια μοντέρνα συλλογή με vintage στοιχεία, υπό τον τίτλο Constantinople. Αντλώντας ερεθίσματα από την αρχιτεκτονική, τον πολεοδομικό ιστό και τις μυρωδιές της Πόλης, ο σχεδιαστής δημιουργεί έναν απέραντο μυστηριώδη κόσμο με αέρα Ανατολής.

PFW 5Bs

Untitled-9

 

Παραμένοντας πιστός στο προσωπικό του ύφος, ο Nassos Ntotsikas σχεδιάζει και παραδίδει αέρινα, σοφιστικέ ρούχα που αναδεικνύουν τη θηλυκή σιλουέτα και την ιδιαίτερη γυναικεία φύση. Ρούχα που συνδυάζονται εύκολα, με άριστη ραφή και σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Με καθαρές γραμμές και υλικά άριστης ποιότητας όπως μοχέρ και μετάξι, μαλλί και βαμβάκι, και σε χρώματα όπως το μαύρο, το χρυσό, το μπορντό, το πράσινο και το κεραμιδί. Χρώματα, συνδυασμοί και υλικά που φέρνουν στο νου την πολυτέλεια  μιας άλλης εποχής.

Untitled-11

Untitled-10

Untitled-6

Η συλλογή Constantinople του Nassos Ntotsikas για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015 αποτελεί ένα νοητό ταξίδι και θέτει τα στοιχεία της γεωμετρίας, της συμμετρίας, της μελετημένης απλότητας και της αέρινης αισθητικής ως μέσο ανάδειξης της γυναικείας θηλυκότητας.

Untitled-5

Untitled-4

*Η συλλογή αποτελείται από δύο ξεχωριστές σειρές: η σειρά Nassos Ntotsikas διαθέτει νεανικό, casual ύφος και προσιτές τιμές ενώ η σειρά Pure | Nassos Ntotsikas μεταμορφώνει το πλεκτό σε βραδινό ρούχο, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και υψηλών προδιαγραφών τεχνική παραγωγής.

www.nassosntotsikas.com