Η Kiehl’s Since 1851 παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση των Lip Balm για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που σχεδίασε η illustrator Michelle Brook. Η διάθεση για προσφορά που χαρακτηρίζει την Kiehl’s συνδυάζεται με τις ρίζες της στη Νέα Υόρκη και αποτυπώνεται σε ένα συλλεκτικό κουτί που αποτελεί την ιδανική πρόταση για δώρο. Το κουτί θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα corners Kiehl’s.

” Η Kiehl’s διαρκώς εκπέμπει το πάθος της για αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης αλλά και για τη Νέα Υόρκη σε όλες τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Αυτή η κληρονομιά με ενέπνευσε να δημιουργήσω ένα σχέδιο που περιλαμβάνει μικρές και αυθεντικές στιγμές αγάπης και προσφοράς κι όλα αυτά με φόντο το εμβληματικό κατάστημα Kiehl’s στη Νέα Υόρκη. Το σχεδίασα στο χέρι και ο στόχος μου είναι να ξυπνήσω ένα αίσθημα ειλικρίνειας και διακριτικότητας – κάτι που αντιπροσωπεύει για εμένα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου”. Michelle Brook 

Kiehl’s Limited Edition Valentine’s Day Trio Set

Το τρίο των lip balm της Kiehl’s σε αυτό το συλλεκτικό μεταλλικό κουτί περιλαμβάνει το κλασικό Lip balm αλλά και τα lip balm με γεύση Cranberry και Mango. Το μεταλλικό κουτί μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για χρόνια- το εμπνευσμένο από την Νέα Υόρκη θέμα του άλλωστε δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

VDAY_TIN

Η Michelle Brook, illustrator από τη Νέα Υόρκη προτιμά να δουλεύει στο χέρι και λατρεύει την αυθεντικότητα. Την εμπνέουν οι πολύχρωμες εμπειρίες που προσφέρει η πόλη, από τις μυρωδιές και τα χρώματα ως τους εξωτικούς πολιτισμούς που κανείς μπορεί να συναντήσει και όχι μόνο. Όταν δεν βρίσκεται στο στούντιο της, περνάει την ώρα της στην εξοχή παρέα με το άλογο της ή στο δρόμο με την vintage μηχανή της.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!