Λένε ότι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται το χειμώνα με τα μπιστολάκια και όλα τα κορίτσια περιμένουν το καλοκαίρι για να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν! Ναι, αλήθεια είναι! Μόνο που το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει το μπιστολάκι αλλά υπάρχει η θάλασσα και ο ήλιος που και από εκεί δεν υπάρχει και η καλύτερη αντιμετώπιση! Σκέφτεσαι… καμία σωτηρία!! Και έρχομαι εγώ εδώ και σου λέω… φυσικά και υπάρχει σωτηρία, όταν μάλιστα υπάρχει η Kerastase! Η καλύτερη ισορροπία χειμώνα-καλοκαίρι για τα μαλλιά είναι η σειρά προϊόντων Kerastase Resistance Therapiste. 

Καινοτομία #1

Soin Premier Therapiste

11134707-1924303059272490

Πρόγραμμα για μαλλιά με λεπτή τρίχα, το soin Premier Therapiste παίζει θα έλεγα το ρόλο ενός έξυπνου starter. Προστατεύει τα μαλλιά σαν γάζα, δρα προληπτικά εμποτίζοντας την τρίχα με απαλότητα, ώστε να προστατεύεται από το λούσιμο. Μια επαναστατική τεχνική που ξεκίνησε η Kerastase και η οποία θυμίζει την τάση “ανάποδο λούσιμο”. Σύμφωνα με την τάση αυτή το conditioner χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο, για να μη βαραίνουν τα μαλλιά. Πριν το λούσιμο, εφάρμοσε σε βρεγμένα μαλλιά ώστε να απορροφηθεί από τις τρίχες και να τις προστατεύσει, χωρίς να βαραίνει το μαλλιά. Περίμενε λίγα λεπτά και ξέβγαλε. Η αίσθηση θα είναι ιδιαίτερα βελούδινη.

Καινοτομία #2

Bain Therapiste 

11134706-2044303059270120

 

Πρόγραμμα για μαλλιά με λεπτή και χονδρή τρίχα. Για κάθε τύπο μαλλιών, το Bain Therapiste ενισχύει την επανορθωτική δύναμη. Εφάρμοσε αρχικά στις άκρες, μετά στα μήκη και τη ρίζα. Ξεβγάλτε!

Καινοτομία #3

Masque Therapiste

11134709-2554303059278127Πρόγραμμα για μαλλιά με χονδρή τρίχα. Η Masque Therapiste δρα σαν μια προστατευτική γάζα για τα χονδρά μαλλιά και έχει ισχυρή επανορθωτική δράση.

Καινοτομία #4

Double Serum Therapiste

Kerastase Serum Therapiste Dual Treatment

Πρόγραμμα για μαλλιά με λεπτή και χοντρή τρίχα. Διπλά αποτελεσματικό, αυτό το προϊόν ενυδατώνει πολύ απαλά την τρίχα, με ένα πιο πυκνό-κρεμώδες, top coat, για να περιποιείται και να σφραγίζει τις άκρες. Άκουσε και αυτό… τα μαλλιά προστατεύονται από τη θερμότητα όταν χρησιμοποιείς εργαλεία styling με θερμότητα έως 230oC.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!