Για πρώτη φορά η Kerastase, η κορυφαία μάρκα περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, δίνει την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να αναδειχθούν και συνεργάζεται με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, τη μεγαλύτερη σχολή μόδας στην Ελλάδα, για έναν πρωτοποριακό instagram καλλιτεχνικό διαγωνισμό.

Στο επίκεντρο του διαγωνισμού, το Elixir Ultime, το θρυλικό έλαιο Kerastage που αγαπήθηκε από τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Elixir Ultime δεν είναι απλώς ένα αγαπημένο προϊόν περιποίησης αλλά και ένα αντικείμενο έμπνευσης λόγο του χαρακτηριστικού και αναγνωρίσιμου σχήματος που έχει η πολυτελής συσκευασία του.

Έχοντας λοιπόν ως μόνο περιορισμό το σχήμα της συσκευασίας, οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya κλήθηκαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν τις δημιουργίες τους σε ένα instagram post.

Νικητής αναδεικνύεται ο δημιουργός του Post με τα περισσότερα Likes.

Ψήφισε την αγαπημένη σου δημιουργία:  www.instagram.com/explore/tags/elixiricongreece

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!