Η H&M ανακοινώνει οτι η νέα της συνεργασία με σχεδιαστή θα είναι με τον KENZO, το γεμάτο ζωντάνια και παιχνιδιάρικο οίκο μόδας του Παρισιού που αιχμαλωτίζει την ενέργεια της παγκόσμιας κουλτούρας για να δημιουργήσει το μοναδικό, νεανικό πνεύμα του. Συλλογές για γυναίκες και άνδρες, καθώς και αξεσουάρ. Τα KENZO x H&M θα διατίθενται σε πάνω από 250 επιλεγμένα καταστήματα H&M παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο από τις 3 Νοεμβρίου 2016.

Announcement portrait_2 (2)

“Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους τον κόσμο των KENZO x H&M, με όλη τους τη δημιουργικότητα, το κέφι και την αγάπη για τη μόδα”, λέει η Ann-Sofie Johansson, καλλιτεχνική σύμβουλος στην H&M.

“Με αυτή τη συνεργασία με την H&M θέλουμε να κάνουμε μεγάλα σχέδια, να ξεπεράσουμε τα όρια και να μεταφέρουμε τη νέα ενέργεια του KENZO σε όλο τον κόσμο”, λένε οι Carol Lim και Humberto Leon, Καλλιτεχνικοί Διευθυντές στην KENZO.

Announcement portrait_1 (2)

 

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».