Πόσο θα ήθελα να είχα όλο τον χρόνο αυτό το εξωτικό χρώμα στο δέρμα και τα μαλλιά μου να ήταν πάντα πιο ανοιχτόχρωμα στο κάτω μέρος από τον ήλιο και την θάλασσα! Θα μου πεις, κάνε ένα ombre στο μαλλί και ένα solarium στο σώμα και ξεμπέρδεψες… Ναι, όμως συγκρίνεται;;!!

Untitled-1 Untitled-3

Μένοντας σε αυτήν την πόλη, ζώντας κοντά στην θάλασσα, έχω ήδη διαμορφώσει ένα surf look που το έχω αγαπήσει για την άνεσή του και τα χρώματά του. Αναβίωσε την φυσική σου ομορφιά με αυτό το στιλ και δρόσισε την κάθε σου στιγμή πριν σε “σκεπάσουν” τα σύννεφα.

Untitled-2 Είτε σου αρέσει το σερφ είτε όχι, ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι σε μια παραλία στην Καλιφόρνια, υπάρχει πάντα κάτι το συναρπαστικό όταν βρίσκεσαι στην θάλασσα. Μπορεί να παίζεις ρακέτες ή απλά να αράζεις σε κάποιον βράχο… Η χαλαρή διάθεση είναι πάντα η ίδια και για όλους.

Untitled-4

Untitled-5

Για εμένα καλοκαιρινό λουκ και στην καρδιά του χειμώνα… γιατί θα την πάθω την μελαγχολία τι και αν πλησιάζει ο Αύγουστος στη μέση! Για αυτό δεν θα σταματήσω να βάζω στα μαλλιά μου το σπρέι με το αλατόνερο για ένα επιμελώς ατημέλητο στιλ και εκτός παραλίας.

beausillage product

SS14T2w_Mixed15

Για μια τέλεια μέρα στην παραλία αλλά και στην πόλη!

* Έρευνα φωτογραφιών από tumblr.com και pinterest.com. Η δεύτερη φωτογραφία κατά σειρά είναι από την συλλογή Kyma S/S 2014. Η τρίτη φωτογραφία είναι από την Oysho S/S 2014 και η τελευταία φωτογραφία είναι από την συλλόγη Animal S/S 2014.

Ατελιέ/Διόρθωση: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».