Η Kiehl’s since 1851 και ο Derek Zoolander συνεργάζονται για να νικήσουν το γήρας παγκοσμίως και να βοηθήσουν τον απλό κόσμο να δείχνει “Εξωφρενικά Όμορφος”

Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών και το παγκοσμίως Super Model ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το γήρας να μετανιώσει τη μέρα που γεννήθηκε.

FOUNDATIONALPOST1PRODUCTPOST5_V2

Φεβρουάριος 2016, Νέα Υόρκη: Η Kiehl’s since 1851, είναι ο επίσημος χορηγός ομορφιάς της ταινίας Zoolander No.2, συμπράττει με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Derek Zoolander στον ευγενή αγώνα ενάντια στο γήρας. Οι ειδικοί της Kiehl’s γνωρίζουν ένα-δύο πράγματα για το πως να μην αφήσεις το πέρασμα του χρόνου να αφήσει το σημάδι του στην επιδερμίδα, γι’αυτό η συνεργασία μεταξύ της εταιρείας που μετρά 165 χρόνια ζωής και του θρυλικού μοντέλου είναι τόσο πετυχημένη σαν να λέμε “κύλησε η αντιγηραντική κρέμα και βρήκε το καπάκι της”.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!