Παράξενο πράγμα αυτή η ζωή. Εκεί που λες πως όλα έχουν μπει σε μια σειρά, έρχεται εκείνη από μακριά -γελώντας δυνατά- να κάνει την ανατροπή. Εκεί που λες «χαίρομαι που σε γνωρίζω», πρέπει να πεις «χάρηκα που σε γνώρισα».

Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που λανθασμένες καταστάσεις αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και παίρνουν στο πέρασμα τους και κομμάτια που δεν θέλεις να χάσεις –τουλάχιστον όχι τη δεδομένη στιγμή-. Λάθος για σένα και μάλλον απόλυτα σωστές για τη ζωή. Αλλά σάμπως ξέρει και εκείνη ποιο είναι το σωστό για τον καθένα;

Δεν είναι σίγουρα εύκολο ούτε και για εκείνη, να διαχειρίζεται κάθε τι αναπάντεχο που μας συμβαίνει. Προσωπικά θεωρώ πως αν όντως ήταν στο χέρι της, θα μας ειδοποιούσε. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι.

Απαίσιο πράγμα να αποχαιρετάς πρόσωπα αγαπημένα επειδή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Να πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα πως δεν θα μπορέσεις να τα ξαναδείς όσο και αν θα το επιθυμούσες. Να πρέπει να βάλεις σε εκείνο το συρτάρι του μυαλού που βρίσκεται τέρμα πίσω, ότι έζησες μαζί τους και να πετάξεις το κλειδί μακριά!

Το αντίο είναι πολλές φορές επίπονο, άλλοτε αναγκαίο, άλλοτε εκβιαστικό και άλλοτε λυτρωτικό. Δεν παύει όμως να είναι ένα τέλος. Που όμως μπορεί να κρύβει μια νέα αρχή!

Μια νέα αρχή σαν να ξεκινάει ένας κύκλος ζωής που είναι πιο δυνατός, έχοντας συλλέξει εμπειρίες του παρελθόντος μετατρέποντας τες σε εικόνες για το πώς η ζωή θα βρίσκει τρόπους να προχωράει ακόμα και αν όλα πάνε ανάποδα!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!