Μπορεί να τα έχεις δει σε streetstyle εικόνες σε όλο τον κόσμο. Μπορεί πάλι όχι. Το σίγουρο όμως είναι, πως όταν τα παρατηρήσεις, θα θελήσεις να μάθεις όλες τι λεπτομέρειες για το πώς μπορείς να τα αποκτήσεις. Ο λόγος για τα παπιγιόν-φιόγκους του Νεοϋορκέζου σχεδιαστή Teddy Tinson. Γνωστός για την ειδικότητα του να δημιουργεί απίστευτα παπιγιόν αλλά και φιόγκους έμαθε από τους καλύτερους καθότι ήταν για χρόνια στο πλευρό σημαντικών μόδιστρων όπως οι Oscar de la Renta, John Varvatos, J Crew κ.α. αλλά και fashion stylist ενός, από των ισχυρών ανδρών του χώρου, τον André Leon Talley.

ττ6

Έμπνευσή του παραμένει σταθερά η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Ralph Lauren.

Τα υλικά με τα οποία δουλεύει είναι αρκετά εκκεντρικά καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χρησιμοποιήσει φτερά από παγώνι και φασιανό, ενώ τα best seller κομμάτια του είναι τα i-kat κεντήματα από μετάξι και δαντέλα. Για να πάρεις μια γεύση από την εξόχως δημιουργική δουλειά του ρίξε μια ματιά στο site του.

ττ7

Girl or boy, it doesn’t matter.

Take it Uptown, Downtown, around town and back.

There’s NO NEED TO TIE IT.

Just clip it, pin it, GRASP IT.

After all, it’s not a bow tie, it’s a BeauxBow®

ττ5

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!