Ναι, ήρθε η στιγμή να μιλήσω για αντηλιακά – λάδια που κάθε χρόνο τρέχεις να αγοράσεις για να κάνεις τη μεγάλη εμφάνιση στην παραλία. Αρχικά, το ακούς από όλους και παντού και είναι μεγάλη αλήθεια, το γεγονός ότι πρέπει να έχεις αντηλιακή προστασία από τον ήλιο θεωρείται δεδομένο φίλες μου! Και έρχομαι να καλύψω την πρώτη σκέψη σου, “ναι αλλά εγώ θέλω να μαυρίσω κυρία μου δεν θέλω να έχει κανένα δείκτη”, φυσικά και μαυρίζεις ακόμα και με το δείκτη προστασίας του αντηλιακού απλά δεν κοκκινίζεις γιατί ουσιαστικά από αυτό σε προστατεύει. Οπότε τι πρέπει να κάνεις? Διαλέγεις κάποιο αντηλιακό που ταιριάζει στο δέρμα σου και τον τύπο σου και απλά το βάζεις μισή ώρα πριν βγεις στον ήλιο και το ανανεώνεις συχνά στην παραλία! Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά και καλύπτουν όλες τις ανάγκες διότι ο καθένας μας θέλει κάτι διαφορετικό, με χρώμα-χωρίς χρώμα, λευκό-διαφανές, λάδια και πάει λέγοντας….Η γνωστή σε όλους μας Ambre Solaire για άλλο ένα καλοκαίρι σου δείχνει τι πρέπει να έχεις στην τσάντα θαλάσσης σου. Φύγαμεεεε…

Ideal Bronze, body

 

protection-solaire-ambre-solaire-ideal-bronze-fps30_4260453_3600541309371

Κορίτσια αυτό το αντηλιακό σε βγάζει από το δίλημμα “μαύρισμα ή προστασία?” Κάνει και τα δύο με εξαιρετικό τρόπο.

Golden Protect, body

 

61gREFXfVuL._SL1000_

Το δέρμα σου χρυσάφι από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού σε συνδυασμό πάντα με την προστασία! Ααα!!..και να μην ξεχάσω να σου πω ότι σου δίνει άμεσα εφέ αφήνοντας τη όμορφη και λαμπερή.

Και για το πρόσωπο υπάρχει το αντηλιακό που σου δίνει λάμψη και ομοιομορφία για τον ένα και μοναδικό λόγο…τη χρειάζεσαι!

BB cream, face

BB-Creme-Protectrice-FPS-50-50-ml-Garnier-Ambre-Solaire-12-50

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!