Ο γνώριμος στίχος «Κυριακή, γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη» δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι στην δική μου περίπτωση. Ενδεχομένως να μπορούσα να βαφτίσω Κυριακές μερικά Σάββατα, αλλά και πάλι το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Παρ’ όλα αυτά μια τέτοια μέρα υπήρξε μέσα στην εβδομάδα μου και ήταν μια βόλτα δίπλα στην θάλασσα!

Σχεδόν άγρια ακόμα, με σημάδια από το χειμώνα τα οποία αρχίζουν δειλά δειλά να ξεθωριάζουν, αποκάλυπτε την ομορφιά της. Ο καιρός ήταν θαυμάσια ανοιξιάτικος και η θάλασσα γαλήνια. Δεν μπορούσα να πάρω  τα μάτια μου από τα δροσερά πράσινα, τα ζωηρά πορτοκαλοκόκκινα και τα καθάρια γαλανά της φύσης.

Και μέχρι να καταλάβω πότε τα μπουφάν έγιναν ζακέτα, είχα ήδη αρχίσει να μετράω τα παγωτά. Τι φταίει που δεν απολαμβάνουμε τις βόλτες μας όσο κάποτε; Τι φταίει που άλλαξε τόσο η διαδρομή στην πορεία που ο προορισμός απέχει μίλια μακριά από τον αρχικό, τον επιθυμητό;

Σε μία βόλτα βλέπεις εικόνες, ακούς ήχους, αφουγκράζεσαι τις σιωπές έτσι όπως μοναδικά διαθέτεις την ικανότητα να κάνεις. Η βόλτα μου ήταν τόσο μοναδικά όμορφη όμοια με καρτ ποστάλ. Γέμισα οξυγόνο και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην τις ξεχνάω αυτές τις βόλτες…

Να θυμάμαι πως σχεδόν η ζωή μας, είναι μία βόλτα!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!