Η νέα κολεξιόν εμπνέεται από τις αφρικανικές φυλές, τους ιθαγενείς και την αρχαία Ανατολή, για να δημιουργήσει σοφιστικέ και κομψά looks μέσα από τον συνδυασμό διαφορετικών υφών, σχεδίων και λεπτομερειών που μεταφέρουν την αγνότητα του παραδοσιακού πνεύματος.

Η Uterqüe, στη νέα της κολεξιόν, επιχειρεί να αιχμαλωτίσει τη διαδρομή προς τους παλαιότερους πολιτισμούς. Το ισπανικό brand καλωσορίζει το καλοκαίρι με τη νέα Ethnic κολεξιόν, όπως αποτυπώνεται σε ένα lookbook από τη γνωστή blogger και fashion influencer Gala González.

Gala_UTQ_07

Χρωματικοί τόνοι που απηχούν τη γη, ώχρα, κόκκινο Βουργουνδίας, βαθύ καφεπράσινο της ελιάς, έρχονται στο προσκήνιο και χαρακτηρίζουν ολόκληρη την κολεξιόν που φωτίζεται από λαμπερές λεπτομέρειες και δόσεις μπλε και πράσινου. Και επειδή η ισχυρή γυναίκα δεν χάνει ποτέ την κομψότητα και τη θηλυκότητά της, η κολεξιόν συμπληρώνεται με το διαχρονικό μαύρο και λευκό.

Το ethnic στυλ μεταφέρεται με λεπτότητα και κομψότητα, χάρις στις σημαντικές λεπτομέρειες στα κομμάτια της κολεξιόν, δίνοντας την αίσθηση της φρεσκάδας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται ποικίλουν, από ζακάρ και μπροκάρ για τα φορέματα, απαλά τουλπάνια και λινά για τα πουκάμισα και περίτεχνα σχέδια και μοτίβα για τα πλεκτά. Παράλληλα, κοψίματα και κρόσσια συνεχίζουν να συνοδεύουν τα denim και τα δερμάτινα κομμάτια της κολεξιόν.

Gala_UTQ_00

Gala_UTQ_09Gala_UTQ_11

Gala_UTQ_24

Η Gala και η Uterqüe

Fashion influencer, σχεδιάστρια, στυλίστρια, DJ και street-style fan, η Gala είναι αδιαμφισβήτητα από τις γνωστότερες ισπανίδες blogger στη διεθνή σκηνή. Το εκλεκτικό, σοφιστικέ, κάποιες φορές υπερβολικό, αλλά πάντα επίκαιρο στυλ της την καθιστούν μία από τις βασικές εκπροσώπους της Uterqüe.

Gala_UTQ_20