Φέτος τις γιορτές, η Toms σας καλεί να προσφέρετε σε όλο τον κόσμο επιλέγοντας δώρα που θα δώσουν χαρά στους ανθρώπους που αγαπάτε ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Επιλέγοντας προϊόντα Toms, μας ενισχύετε να συνεχίσουμε να βοηθάμε, προσφέροντας παπούτσια και όραση σε πάνω από 100 χώρες. Αυτή τη σεζόν, ελπίζει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτή την παγκόσμια προσπάθεια, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη συλλογή από παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

072214_toms3035

072214_toms0505

Η φετινή συλλογή συνδυάζει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά παπούτσια, φτιαγμένα από υλικά όπως δέρμα και μαλλί, που σας προστατεύουν τις κρύες μέρες του χειμώνα, με ανάλαφρα αθλητικά και πλατφόρμες, ιδανικά για πιο θερμά κλίματα, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

global_02_flat

Τα γυαλιά, εκτός από τους κλασικούς διαχρονικούς σκελετούς της Toms, εμφανίζονται και σε νέες εκδοχές, που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Γυαλιά ηλίου ιδανικά να σας συνοδεύσουν στις χειμερινές σας εξορμήσεις στο βουνό αλλά και στις βόλτες σας με θέα τη θάλασσα.

140825_HOL14_Wk39_Tortoise_Eyewear

HOL14_P_S99_V2

Η Toms υνεχίζει λοιπόν την παγκόσμια προσπάθεια για κοινωνική προσφορά, με τη δική σας βοήθεια και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί, προσφέροντας κι εσείς.