Οι αγαπημένες μας μουσικές γάτες, εκτός από swing και rock n’ roll, είναι και ρετρό. Επτά επί σκηνής, με δύο κιθάρες στο κέντρο να σηκώνουν το βάρος και να δίνουν το στίγμα της μπάντας, ενίοτε με… κόντρες, μία τρομπέτα, ένα τενόρο σαξόφωνο, ένα κοντραμπάσο, τύμπανα, ο Γιώργος Ζερβός, ανανεωμένος, δυναμικός αλλά πάντα rock n’ roll και η Πέννυ Μπαλτατζή, η leader ερμηνεύτρια του γκρουπ, λαμπερή και γοητευτική περισσότερο από ποτέ.

Όλοι μαζί για μία βραδιά στο Θέατρο Επίκεντρο θα παίξουν τις μουσικές που αγαπούν, θα μπλέκουν τα γούστα τους και τα αγαπημένα τους και θα παρουσιάσουν ένα χαρμάνι από όλα όσα τους συγκινούν και τους κάνουν να κινούνται ρυθμικά. Κάπως έτσι θα ανακατεύονται το «Crazy Girl» του Μίμη Πλέσσα με το «I put a spell on you», και το δικό τους σούπερ single «Εξωτικό χαρμάνι» με τη «Σκλάβα» των Μουζάκη-Γιαννακόπουλου και την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Κι αυτά είναι μερικά μόνο από όσα που θα ακούσουμε σ’ αυτήν την παράσταση που και μέσα από τον τίτλο της – «Μερικοί το προτιμούν… ρετρό!» – υπόσχεται νοσταλγία και πολύ στιλ, ενώ κλείνει το μάτι σε όλους όσους αγαπούν το glam μιας άλλης εποχής και το ξαναφέρνουν στο σήμερα με νέα ματιά. Στο καλωσόρισμα της όμορφης βραδιάς θα μας υποδεχθούν οι Jazz Satyrs με κλασσικά Jazz κομμάτια ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα για ένα υπέροχο πάρτι.

Ραντεβού λοιπόν, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο Baron Rouge – Bistrot, στο Θέατρο Επίκεντρο, με θετική ενέργεια, καλή μουσική, μαζί με τους Penny & The Swingin’ Cats και μία αυλή ντυμένη σαν γερμανική πλατεία με ζεστό κρασί, κάστανα, λουκουμάδες “Ανατολή” και έλατα με χιόνι. Ε

λάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε με στιλ… ρετρό!

Penny & The Swingin’ Cats

Πέννυ Μπαλτατζή, τραγούδι
Γιώργος Ζερβός κιθάρα, τραγούδι
Aλέξανδρος Δανδουλάκης, ηλεκτρική κιθάρα
Στάθης Παρασκευόπουλος, κοντραμπάσο
Στάθης Παρασκευόπουλος, κοντραμπάσο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος, τύμπανα
Δημήτρης Καραγιάννης, τενόρο σαξόφωνο

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Φιλικόζης

Χορηγός Επικοινωνία: Beau Sillage