Ο Nassos Ntotsikas, στα πλαίσια της σύμπραξης του με το Lion’s Club International, πραγματοποίησε ένα Fashion Show την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στο CEΛΛINE Art Space – Restaurant με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κηφισιάς.

Με καλεσμένους επιφανή μέλη του Lions Club από την Κηφισιά και την Εκάλη, αλλά και εκπροσώπους των media η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση της συλλογής Nassos Ntotsikas η οποία διαθέτει νεανικό, casual ύφος και προσιτές τιμές. Τα παπούτσια που συνόδευαν τα σύνολα ήταν χορηγία των καταστημάτων Haralas. Κατόπιν παρουσιάστηκε η σειρά Pure | Nassos Ntotsikas, που μεταμορφώνει το πλεκτό σε βραδινό ρούχο, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και υψηλών προδιαγραφών τεχνική παραγωγής.

Ο Nassos Ntotsikas επιστρέφει στην ”γνώριμη” πόλη του που πυροδοτεί την φαντασία του και την κάνει ”οδηγό” έμπνευσης της Χειμερινής Συλλογής του – υπό τον τίτλο Constantinople.

Ο Nassos Ntotsikas, παραμένοντας πιστός στο προσωπικό του ύφος, σχεδιάζει και παραδίδει ρούχα αέρινα και σοφιστικέ, που αναδεικνύουν τη θηλυκή σιλουέτα και την ιδιαίτερη γυναικεία φύση. Ρούχα που συνδυάζονται εύκολα, με άριστη ραφή και σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Με καθαρές γραμμές και υλικά άριστης ποιότητας όπως μοχέρ και μετάξι, μαλλί και βαμβάκι, και σε χρώματα όπως το μαύρο, το χρυσό, το μπορντώ, το πράσινο και το κεραμιδί.

H συλλογή Constantinople του Nassos Ntotsikas για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015 αποτελεί μία μοντέρνα συλλογή με vintage στοιχεία. Αποτελεί ένα νοητό ταξίδι και θέτει τα στοιχεία της γεωμετρίας, της συμμετρίας, της μελετημένης απλότητας και της αέρινης αισθητικής ως μέσο επαναπροσδιορισμού των δημιουργιών του.

Μετά την επίδειξη, ακολούθησε Cocktail Party και performance Σύγχρονου Χορού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Αλίς Δικαίου, ενώ την εκδήλωση κάλυψε ο φωτογράφος Νίκος Καρανικόλας αλλά και το πρακτορείο Papadakis Press.

Untitled-1

Untitled-2

Untitled-3

Untitled-4

Untitled-5

Untitled-6

Untitled-7

Untitled-8

Nikos_Karanikolas-6520