Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME πραγματοποιεί την καμπάνια #GiveItCampaign και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόσληψης του καρκίνου. Το πιο σημαντικό όπλο απέναντι στον καρκίνο είναι η πρόληψη. Στόχος μας, να υιοθετήσουμε μια καλή συνήθεια ή να σταματήσουμε μία καθημερινή συνήθεια που βλάπτει την υγεία, έστω για 24 ώρες.

Infographic

Ανεβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που σχετίζεται με μια βλαβερή συνήθεια που σταματάμε, έστω για 24 ώρες (π.χ. κάπνισμα, κακή διατροφή), είτε μια καλή συνήθεια που ξεκινάμε (π.χ. γυμναστική, καλή διατροφή, προληπτικό έλεγχο υγείας) ή με μια ενέργεια προσφοράς σε κάποιον τρίτο (π.χ. στήριξη ενός ατόμου που πάσχει από καρκίνο). Γράφουμε: <<Στηρίζω την καμπάνια #GiveItCampaign του I LIVE FOR ME για την πρόληψη του καρκίνου>>, την αντίστοιχη ενέργεια που θα κάνουμε hashtags #Giveit #GiveItUp #GiveItAgo #ILIVEFORME. Τέλος,  καλούμε έναν ή περισσότερους φίλους μας να συμμετέχουν, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.

Πρεσβευτές της καμπάνιας η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και πρωταγωνιστούν στο βίντεο της καμπάνιας, το οποίο μπορείς να δεις εδώ, https://www.youtube.com/watch?v=ErqmnTu5vdI , και καλούν όλους εμάς να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

ff1dfd7dbe3bb35e9857294b2b676691_L

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που αποτελεί σταθερά υποστηρίκτρια του I LIVE FOR ME, αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές προηγούμενες δράσης σωματείου, δήλωσε: << Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με το I LIVE FOR ME για τρίτη συνεχή χρονιά. Το σωματείο προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε ασθενείς με καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας υποστηρίξει και στη φετινή μας προσπάθεια, ώστε να προσφέρουμε το χαμόγελο αλλά και τη γνώση σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους>>.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, που συνεργάζεται πρώτη φορά με το σωματείο, ιδιαίτερο ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, δήλωσε: << Είναι μεγάλη μου χαρά και ευχαριστώ το I LIVE FOR ME για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω σε μια ενέργεια με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η πρόληψη του καρκίνου>>.

Σχετικά με το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME

Το I LIVE FOR ME δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα και τις οικογένειες τους, να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητα τους. Ταυτόχρονα, έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!