Κάθε εκδήλωση που θέλουμε να διοργανώσουμε είναι για μας ξεχωριστή. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με στόχο να ευχαριστήσουμε και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας ώστε να μείνει για καιρό στο νου τους σαν μια από τις καλύτερες. Δεν είναι όμως πάντα εφικτό. Συνήθως αφιερώνουμε πολύ χρόνο, κοπιάζουμε για να συνδυάσουμε ιδέες και στιλ, να δούμε προμηθευτές και χώρους, για να διαπιστώσουμε, συνήθως στο πάρα πέντε (!), ότι είτε δεν είναι αυτό που είχαμε αρχικά στο μυαλό μας είτε ότι τελικά η οργάνωση και ο συντονισμός που απαιτούνται δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται.

Επειδή όλοι έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, σας προτείνω την εταιρεία «2 Gens Events». Μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, που οι άνθρωποί της μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν βρίσκεστε. Είτε αναλαμβάνοντας πλήρως την εκδήλωσή σας, από την αρχή έως το τέλος, είτε βοηθώντας σας σε συγκεκριμένες μόνο ανάγκες.

New folder20

Μία από τις υπηρεσίες της που ξεχωρίζουν είναι η «επιμέλεια της εκδήλωσης». Η ομάδα της «2 Gens Events» είναι εκεί για να παρακολουθεί την ομαλή εξέλιξη της εκδήλωσης αλλά και να τη συντονίζει, αντιμετωπίζοντας πολύ αποτελεσματικά, ομολογώ, οτιδήποτε μπορεί να προκύψει και να ανατρέψει αυτό που έχετε σχεδιάσει. Έτσι, μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε όσο και οι καλεσμένοι σας αυτό που έχετε οργανώσει χωρίς άγχος και αγωνία.

It's So Contemporary - Resort (78)

Η νέα υπηρεσία που ετοιμάζονται να λανσάρουν σε λίγο καιρό, πολύ καινούργια για τα ελληνικά δεδομένα, σίγουρα θα βοηθήσει και θα λύσει τα χέρια σε όλους όσοι θέλουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην όλη οργάνωση της εκδήλωσής τους. Το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν, είναι ότι πρόκειται για μια υπηρεσία έτοιμη να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση.

Untitled-1

Αυτό πάντως που σε εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή είναι η εμμονή τους στη λεπτομέρεια, καθώς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν: «Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και καθιστούν μια εκδήλωση ξεχωριστή και γιατί όχι… αξέχαστη!». Συνεργαζόμενοι μαζί τους, σίγουρα θα αντιληφθείτε τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα, την απόλυτη κατανόηση αυτού που θέλετε, δίνοντάς σας λύσεις και ιδέες με έναν τρόπο που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος ότι όλα θα είναι τέλεια. Κι αυτό γιατί, αντιγράφοντας ένα από τα μότο τους: Τα όνειρα είναι πολύ καλύτερα όταν πραγματοποιούνται!