Στο νέο shop-in-shop στο πολυκατάστημα Attica στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο διάσημος σκελετός “Mr. Bones” της Kiehl’s και στη γωνία με την μοναδική αισθητική εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού μας καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl’s. Η Kiehl’s since 1851, ο προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανοίγει τις πόρτες του νέου shop in shop στο πολυκατάστημα attica. Το ιδιαίτερο των καταστημάτων είναι οτι κανένα κατάστημα της Kiehl’s δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο, αλλά όλα αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση Kiehl’s.

Τα καλλυντικά Kiehl’s ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα η σειρά των καλλυντικών περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Kiehls-four-acai-toning-mist-FINAL-11x111

Kiehls-Limited-Edition-Pear-Tree-Corner

Στόχος των καταστημάτων είναι να εξυπηρετούν τους πελάτες τους σε ένα φιλόξενο, εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες της Kiehl’s σε όλο τον κόσμο.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, σε ένα νέο shop in shop της Kiehl’s. Στην εταιρεία μας πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά”, λέει η Cherryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl’s.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι η Kiehl’s έχει αναλάβει εδώ και δεκαετίες μια δέσμευση απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και εστιάζει τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες σε τρεις βασικούς σκοπούς:

– στην έρευνα του AIDS

– στις πρωτοβουλίες υπερ των παιδιών

– στο περιβάλλον

Kiehls_Thessaloniki4

Kiehls_Thessaloniki2

Το νέο πολυκατάστημα attica, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει μια επιλογή περιζήτητων ονομάτων στο χώρο της μόδας, από γνωστούς οίκους και γνωστά brands αλλά και αγαπημένες ελληνικές μάρκες, που θα φιλοξενούνται σε αποκλειστικά shop-in-a-shop ανδρικής, γυναικείας μόδας, αξεσουάρ ομορφιάς μέσα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και εξυπηρέτησης. Το brand list είναι εκτενές και έχει ως στόχο να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες, στο γούστο αλλά και στο budget του αγοραστικού κοινού της Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση καταστήματος:

Τσιμισκή 48-50, Attica

Θεσσαλονίκη

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!