Η Kate Hudson είναι fan της νέας μάσκας Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque, ενώ δεν δίστασε να το δηλώσει δημόσια στους followers της ανεβάζοντας φωτογραφίες αλλά και videos στο λογαριασμό της στο snapchat.

kate-hudson-mask 2

Η Kate Hudson είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί μαζί με την Jennifer Aniston και τη Julia Roberts στη ταινία “Deepwater Horizon” στην οποία παίζει και ο Mark Wahlberg και αναμένεται να βγει στις αίθουσες.

Η Hudson αναγνωρίστηκε διεθνώς το 2000 όταν κέρδισε Χρυσή Σφαίρα αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις για το ρόλο της στην ταινία “Almost Famous”. Η ηθοποιός έχει παίξει ακόμα στις ταινίες  How to Lose a Guy in 10 Days, The skeleton Day και  Bride Wars.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!