Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το μυστικό για το χρώμα των μαλλιών της

Στον πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερα κομψό χώρο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη Press Conference της L’oreal Paris για την ανακοίνωση της συνεργασίας της βαφής Excellence με την Ελένη Μενεγάκη. Εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά σε πρώτη προβολή το πρώτο διαφημιστικό σποτ της λαμπερής παρουσιάστριας για βαφή μαλλιών και να την ακούσουν να διηγείται με πολύ μεγάλη χαρά λεπτομέρειες από αυτή τη συνεργασία. “Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, είτε είναι καστανή, μελαχρινή, κοκκινομάλλα. Και πρέπει ότι χρώμα μαλλιών και αν έχει, να είναι αυτό που την κάνει ευτυχισμένη!” 

Η Εxcellence από την L’oreal Paris εμπνεύστηκε από το μυθικό ξανθό της Ελένης και παρουσιάζει τη νέα απόχρωση Excellence 10.21-κατάξανθο περλέ σαντρέ! Έτσι για πρώτη φορά δίνει την ευκαιρία στις Ελληνίδες να αποκτήσουν αυτό το πολυπόθητο χρώμα στα μαλλιά τους! Η πανέμορφη παρουσιάστρια γίνεται πρωταγωνίστρια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας excellence σε μια ταινία με επίκεντρο την ομορφιά και σε πρώτο πλάνο την γυναίκα, σαν σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης.

DSC_1803

DSC_1316

Η πλούσια σύνθεση της excellence χάρη στην 3πλή προστασία, προστατεύει, δυναμώνει και αναδομεί τα μαλλιά κάθε γυναίκας προσφέροντας πλούσιο, λαμπερό χρώμα με διάρκεια που ακτινοβολεί. Εγγυάται ιδανική κάλυψη των λευκών μαλλιών και εντατική φροντίδα έως 6 εβδομάδες.

DSC_1778

DSC_1983

DSC_1586

Hashtags: #eleniexcellence #lorealparisgr 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!