Είναι εκείνες που δημιουργούν τις τάσεις για κάθε σεζόν που στη συνέχεια κατακλύζουν κυριολεκτικά τις σελίδες των δημοφιλέστερων περιοδικών μόδας! Κάθε φορά που τις συναντάς σε streetstyle εμφανίσεις προσπαθείς να αντιγράψεις μανιωδώς το στιλ τους με κάθε λεπτομέρεια. Πολύ λογικό αν σκεφτείς πως τις περισσότερες φορές οι εμφανίσεις τους σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Μάθε ποιες είναι οι δέκα δημοφιλέστερες Fashion Editors στα μεγαλύτερα έντυπα. Πολλοί από αυτούς είναι εκκεντρικοί όμως γνωρίζουν καλύτερα απ τον καθένα τι πάει να πει προσωπικό στιλ.

1. Anna Dello Russo: Είναι η ανατρεπτική Chief Editor και σύμβουλος στο δημιουργικό κομμάτι της Vogue στην Ιαπωνία.

KOLAZ 1

2. Carine Roitfeld: Είναι Chief Editor στο CR Fashion Book, παγκόσμια διευθύντρια μόδας στο Harper’s Bazaar και former Editor-in-Chief of Vogue Paris.

kolaz 2

3. Lauren Santo Domingo: Σύμβουλος έκδοσης της Vogue και συνιδρυτής του Moda Operandi.

kolaz 3

4. Emily Weiss: Ιδρύτρια και διευθύντρια δημιουργικού στο Into The Gloss.

kolaz 4

5. Emmanuelle Alt: Editor-in-Chief της Vogue στο Παρίσι.

kolaz 5

6. Eva Chen: Editor-in-Chief στο Lucky Magazine.

kolaz 6

7. Joanna Hillman : Διευθύντρια μόδας στο Harper’s Bazaar.

kolaz 7

8. Kate Lanphear: Διευθύντρια μόδας στο T: The New York Times Style Magazine.

kolaz 8

9. Laura Brown: Διευθύντρια Σύνταξης στο Harper’s Bazaar.

kolaz 9

10. Miroslava Duma: Freelance συντάκτρια και πρώην αρχισυντάκτρια στο Harper’s Bazaar Russia.

kolaz 10

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!