Η Chanel ανακοίνωσε τη Lucia Pica ως τη νέα παγκόσμια Creative Make up και Colour Designer, μετά την αποχώρηση του Peter Philips το 2013 και τη μετέπειτα πορεία του στον Dior, νωρίτερα αυτό το έτος. Από τότε, ο make up artist Tom Pecheux έχει αναλάβει το make up στις πασαρέλες της Chanel.

exclusive-fashion-week-access-with-lucia-pica-1414520846

Μέχρι τώρα, ήταν μια ανεξάρτητη make up artist από το 2008, με έδρα το Λονδίνο και γεννημένη στην Ιταλία. Πλέον, η Pica εκπροσωπείται από το πρακτορείο ταλέντων Art Partner και φέρει μαζί της ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο. Ήταν υπεύθυνη για τις εμφανίσεις ready-to-wear στα shows από τον οίκο Roksanda llincic στη Βουλή της Ολλανδίας αλλά και το εξώφυλλο της Vogue στο τεύχος Ιανουαρίου.

Όπως ο Philips, έτσι και η Pica θα είναι υπέυθυνη για τον σχεδιασμό νέων συλλογών Chanel make up, καθώς και τη δημιουργία της ομορφιάς των look ready-to-wear, couture και Metier’s D’art shows. “Είμαι ενθουσιασμένη”, αναφέρει η ίδια στην αντιμετώπιση των ραντεβού της! Η Pica θα αναλάβει τα ηνία της θέσης της από την 1η Ιανουαρίου.

rosamund-pike-vogue-uk-1

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!