Με ένα μοναδικό live workshop στο κατάστημα ρούχων Motel στην Καραϊσκάκη 167 στην Πάτρα συνεχίστηκαν τα σεμινάρια φωτογραφίας της Gallery Kosmas Chris. Οι φωτογράφοι είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις τεχνικές της fashion και δημιουργικής φωτογραφίας, τις οποίες έχουν διδαχθεί στα θεωρητικά μαθήματα.

Q-48

Q-49

Q-59

Έτσι λοιπόν, οργανώθηκε μία επίσκεψη στο Motel για τη δημιουργία ενός editorial μόδας με vintage ρούχα. Η επιλογή του καταστήματος δεν θα μπορούσε να είναι άλλη για ένα σεμινάριο με θέμα “How to read vintage light”. Το φως, λοιπόν, και ο ρόλος του στην φωτογραφία μόδας ήταν αυτό που απασχόλησε ιδιαίτερα τους φωτογράφους σε αυτό το σεμινάριο, το οποίο δεν είχε πολλά να ζηλέψει από επαγγελματικές φωτογραφίσεις μόδας.

Q

Q-5

Q-18

Η εξόρμησή τα είχε όλα! Μοντέλα, αυθεντικά vintage κομμάτια, δημιουργημένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως άλλωστε, απαιτεί και η καλή φωτογραφία, επαγγελματίες makeup artists, κέφι και παιχνίδι με το φακό, όλα αυτά, δηλαδή, που χρειάζονται για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη τη διαδικασία της μάθησης. Όσοι μαθητευόμενοι φωτογράφοι βρέθηκαν στο σεμινάριο εξοικειώθηκαν περισσότερο με τον εξοπλισμό και βασικές τεχνικές της φωτογραφίας, καθώς έπαιξαν με την ταχύτητα του κλείστρου, το διάφραγμα αλλά και την ισορροπία του λευκού. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και φυσικά το Beau Sillage ήταν εκεί για να σου παρουσιάσει το τι ακριβώς συνέβη…Enjoy!

Q-19

Q-22

Q-25

Q-28

Q-63