Είναι κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής μας που μας φέρνουν σε μια κατάσταση του “τι κάνω”, “ποια είμαι” και “τώρα τι γίνεται”; Είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που σε μια μελαγχολική μέρα θα γράψουν όμορφους στίχους ή μετά από έναν τσακωμό θα διακοσμήσουν την πιο in γωνία στο σπίτι τους και ακόμα και μετά από μια απόλυση θα ανακαλύψουν την καλλιτεχνική φλέβα που έκρυβαν μέσα τους;

Untitled-1

Μία τέτοια ιστοριούλα ζει και κάνει πράξη η Ελίνα. Κάνει ντεκουπάζ σε μικροαντικείμενα, αναπαλαιώνει μικροέπιπλα που έχουν φθαρεί από τον χρόνο, χρησιμοποιεί υγρό γυαλί σε κοσμήματα, πλέκει χαλάκια (από noodles νήμα) και τα αγαπημένα μου barefoot sandals που μπορούν να φορεθούν και στα χέρια!!!

κερ

1

Παρακάτω θα δείτε μια φωτογραφία από το concept #Beatifulminds #Nohashtag από “The Artians” με το κιμονό τους και τα barefoot sandals φορεμένα ως statement hand από την Ελίνα Handmade… Paint & Create.

iyr

jui

lina be

Κάντε  like στη σελίδα της Handmade… Paint & Create στο Facebook, ρωτήστε την για αυτά που θέλετε να φτιάξετε και μιλήστε μαζί της για πρωτότυπα σχέδια και ιδέες που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

Αντίγραφο από 1-Εικόνα 023-001

choice

Τα αντικείμενα που φτιάχνει διακοσμούν δυο αγαπημένα μαγαζιά εδώ στην Πάτρα: στo κατάστημα με vintage ρούχα Motel Vintage Store υπάρχουν κάποια μπουκάλια της με ντεκουπάζ και στην καφετέρια Amelie Vintage Cafe τα γυάλινα ρεσό με ακρυλικό χρώμα shabby paste και πατίνα για την βραδινή ατμόσφαιρα του μαγαζιού.

iuy

Αγαπάμε τις χειροποίητες δημιουργίες Handmade… Paint & Create συνέχισε έτσι Ελίνα θα σε παρακολουθούμε πιστα (τηλ.: 6945 043637)

Ατελιέ/Διόρθωση: Βασιλεία Καμάρα

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».