Το θεματάκι αυτό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στα κορίτσια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα ταλαιπωρημένα τους μαλλιά! Ναι, φυσικά και εμπνεύστηκα αρχικά από τα δικά μου, τα οποία πηγαίνουν ασορτί με τον καιρό… ένα χάλι! Κάποιος προνόησε όμως και μας δίνει απλόχερα τη λύση!! Η L’oreal Paris με τη νέα της συλλογή για περιποίηση μαλλιών σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάλογα με τον τύπου και την κατάσταση των μαλλιών σου το ανάλογο προϊόν! Εξαιρετικό, ε;

Desktop17

Elvive extreme, ολική αναδόμηση

Και όταν με το καλό τα μαλλιά σου αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους μπορείς με επιτυχία να κάνεις να νέα trends που όλοι είδαμε στις πασαρέλες! Όπως θα δεις το ανάλαφρο στυλ επικρατεί και φυσικά η αγαπημένη μου πλεξίδα!

8b09800a3dd720c15179bed28ad7d980-683x1024

fall-2015-fashion-week-hair-3-main-682x1024

Εάν είσαι λίγο πιο τολμηρή και θέλεις να κάνεις μεγαλύτερη εντύπωση και χαμό ίσως μπορείς διαλέξεις κάτι από τα παρακάτω.

Awesome-Asian-Hairstyles-2014-2015-For-Women-1

Sretsis - Backstage - MBFW Tokyo 2015 S/S

suno-runway-mercedes-benz-fashion-week-spring-2015-2

Fendi

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!