Το πρώτο event αφιερωμένο στην ομορφιά και τις τάσεις των μαλλιών είναι γεγονός!

Η L’oreal Professionnel διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στον κομμωτικό κλάδο και τις τάσεις της μόδας στα μαλλιά. Στην Ελλάδα, γυναίκες από όλους τους χώρους, beauty editors, bloggers αλλά και celebrities, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, απολαμβάνοντας συμβουλές και προτάσεις από τρείς κορυφαίες ελληνικές κομμωτικές ομάδες: Mod’s Hair, Prestige Telis Kikeris, Angelos Coiffures.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρι Συνατσάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τις υπόλοιπες τυχερες της βραδιάς, επέλεξαν με τη βοήθεια των επαγγελματικών κομμωτών, ανάμεσα σε 9 διαφορετικά hair styles, αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

PAN_0429

PAN_0443

PAN_0946

PAN_0968

PAN_0992

Διασκέδαση, μουσική, hairfies, selfies και ατμόσφαιρα backstage επικράτησαν καθόλη τη διάρκεια του event, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Προς το τέλος του Hair Fashion Night, δύο τυχερές προσέθεσαν στην γκαρνταρόμπα τους από μια μοναδική δημιουργία του Απόστολου Μητρόπουλου και του Δημήτρη Πέτρου.

PAN_0179

Μπορείς να ακολουθήσεις στο instagram @lorealprogr

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!