Ίσως αναρωτιέστε φέτος ποια είναι η τάση των μαλλιών ή τι βοηθητικά προϊόντα χρειάζονται για το καλοκαίρι… Εμείς βγήκαμε, βρήκαμε και ρωτήσαμε τον Νίκο από το arte capelli και μας έδωσε τις απαντήσεις που θέλαμε. Το συγκεκριμένο κομμωτήριο να πούμε ότι κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και αναμένετε νέο κομμωτήριο σύντομα!

dkny-hair-ss14 - Αντίγραφο

hair-trends-s14-ftr

Τι επιτάσσει η μόδα για τα μαλλιά το καλοκαίρι του 2014;

Ν.Κ: Η μόδα είναι υποκειμενική και λειτουργεί διαφορετικά στον καθένα. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι φέτος αναδεικνύεται περισσότερο η προσωπικότητα του κάθε ατόμου και εξελίσσετε από διαφορετικές φάσεις. Αυτό που υποστηρίζω ιδιαίτερα είναι “ότι το στιλ μας είναι επηρεασμένο από εμάς τους ίδιους”!

Reem-Acra-Bridal-Spring-2015 - Αντίγραφο

Γίνεσαι πιο συγκεκριμένος με τις τάσεις της μόδας;

Ν.Κ: Τα μαλλιά που προτείνουν οι κομμωτές του arte capelli είναι τα φυσικά (natural). Γήινες αποχρώσεις με ντεγκραντέ κοψίματα, αφέλειες και φράντζες ακανόνιστες χωρίς να είναι επιτηδευμένες είναι κάποια από τα must φέτος! Ας μην ξεχνάμε και τις φίλες μας που είναι πιστές ξανθιές να προτιμούν τα φυσικά ξανθά και όχι την υπερβολή.

Crimping-We-See-Giorgio-Armani-Runway

donna-karan-spring-2014

Οι πατρινοί νοιάζονται για την εμφάνιση τους;

Ν.Κ: Με σιγουριά μπορώ να πω ότι ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους! Είναι απαιτητικοί γιατί διέπονται από προσωπικό στιλ και δεν φοβούνται να αλλάξουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Tips-to-keep-your-hair-in-summer

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο. Τι αντηλιακή προστασία προτείνεις στους φίλους μας στο Βeau Sillage;

Ν.Κ: Για μαλλιά με πολλά μήκη – είτε βαμμένα, είτε φυσικά – προτείνω οποιοδήποτε έλαιο (με αντηλιακή προστασία) επειδή θαμπώνουν πριν και μετά τη θάλασσα. Τέλος, μετά το λούσιμο απαραίτητη πάντα μια μάσκα τις αρεσκείας σας με χρόνο αναμονής 5-10’ στα μήκη και στις άκρες.

summer-hair

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!