Η καλλιτέχνης NeSpoon από τη Βαρσοβία, δημιούργησε το δικό της πρωτότυπο τρόπο να δημιουργεί τέχνη. Χρησιμοποιεί περίτεχνα δαντελωτά μοτίβα για να κάνει το δικό της μοναδικό street art και τα μεταφέρει μέσα από κεραμικά, στένσιλ, πίνακες ζωγραφικής και πλεκτούς ιμάντες τα οποία τα εκθέτει σε δημόσιους χώρους.

Η NeSpoon ονομάζει την τέχνη της “δημόσια κοσμήματα” και τη χαρακτηρίζει πράξη καλλωπισμού μεταμορφώνοντας εγκαταλελειμμένους και αδιάφορους χώρους σε αισθητικά ευχάριστους. (via thisiscolossal)

nespoon-2 nespoon-3 nespoon-4 nespoon-5 nespoon-6 nespoon-7 nespoon-8 nespoon-9 nespoon-10 nespoon-11 nespoon-12

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…