Δημιουργώντας illustrations σχέδια μόδας είναι μία τέχνη από μόνο του, αλλά Gracie Ciao έβαλε τη φαντασία της να δουλέψει χρησιμοποιώντας φρέσκα πέταλα από λουλούδια. Η 22χρονη από την Σιγκαπούρη ενσωματώνει τα πάντα από γαρίφαλα σε φορέματα μέχρι και κρίνα σε κοστούμια για να δημιουργήσει όμορφες floral εικονογραφήσεις.

“Με βοήθούν να δημιουργώ prints που δεν θα σκεφτόμουν ποτέ. Νομίζω τα πέταλα λειτουργούν πολύ καλά για την απεικόνιση επειδή μιμούνται εύκολα την λεπτότητα και τη φινέτσα των απαλών υφασμάτων”.

Λέει ότι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί πέταλα καθαρά από τύχη, όταν είδε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο να μαραίνεται. “Θυμήθηκα πόσο όμορφο ήταν και ήθελε να« διατηρήσω» την ομορφιά αυτή. Έτσι έκανα εικονογραφήσεις μόδας χρησιμοποιώντας τα” είπε στο BuzzFeed.

Είναι πραγματικά υπέροχες δημιουργίες και δίνουν μία πιο ρεαλιστική εικόνα του σχεδίου.

Clever-Fashion-Illustrations-With-Real-Flower-Petals-As-Clothes-__605 Clever-Fashion-Illustrations-With-Real-Flower-Petals-As-Clothes-1__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-1__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-2__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-3__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-4__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-5__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-6__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-7__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-8__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-9__605 fashion-illustrations-flower-petals-grace-ciao-12 Screen-Shot-2014-05-08-at-5.07.24-PM Screen-Shot-2014-05-08-at-5.08.26-PM

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…