Χριστούγεννα….μια λέξη χίλιες ιδέες, χίλια πράγματα μου έρχονται στο μυαλό. Κυρίως, περίεργα καλλυντικά, όμορφα στολισμένα με γκλίντερ! Έχεις δει και εσύ κρέμες, κραγιόν, σκιές, μάσκαρες και όλα αυτά με γκλίντερ. Μάσκα με γκλίντερ έχεις δει..; δεν έχεις δει!! Τώρα θα δεις λοιπόν…η εταιρεία καλλυντικών Glam Glow έχει βγάλει στην αγορά την μάσκα με γκλίντερ! Η μάσκα έχει την τεχνολογία peel-off, την ξεφλουδίζεις από την επιδερμίδα σου, την κάνει να διαφέρει από τις άλλες το μαύρο χρώμα με την ασημένια λάμψη της όπως επίσης και τα γκλίντερ που είναι σε σχήμα αστεριού και κύκλου.

image

Η μάσκα προκαλέι σύσφυξη της επιδερμίδας, πρέπει να αναφέρουμε οτι τα γκλίντερ μπορεί να μην έχουν ιατρικά οφέλει όμως η glitter mask είναι γεμάτη με συστατικά που αγαπούν το δέρμα όπως τα γλυκόριζα και τα φύλλα marshmallow. Και οι δυο συμβάλουν στην αποφλοίωση του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών. Τα γλυκόριζα βοηθούν στη λάμψη του δέρματος.

hbz-glamglow-glitter-mask-eye-1503513246

Τα glitter είναι ενσωματομένα στη μάσκα που σημαίνει οτι δεν θα μείνουν επάνω στο δέρμα σου, μαζί με τη μάσκα φεύγουν και αυτά. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα λαμπερό για ένα τέλειο μακιγιάζ.

Instagram_1

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!