Το διατροφικό εργαστήρι “Ευτροφία” μεγάλωσε και έγινε ενός χρόνου. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια με ένα απολαυστικό πλην όμως άκρως υγιεινό brunch! Η αποφάση ελήφθη και την προηγούμενη Κυριακή ο όμορφος χώρος του Baron Rouge πλημμύρισε από απολαυστικές γεύσεις που κράτησαν συντροφιά σε όλους όσοι ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί με τα κορίτσια τις διαιτολόγους Μέμα Λαμπροπούλου και Μαρκέλλα Συμεοπούλου, τον έναν χρόνο λειτουργίας του εργαστηρίου.

Από το event αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το Beau Sillage το οποίο συνδιοργάνωσε το υπέροχο brunch με σκοπό να γιορτάσει και τα δικά του γενέθλια. Ζεστά χαμόγελα από φίλους και γνωστούς που έδωσαν το “παρών” για να μοιραστούν τη χαρά της γιορτής ήταν από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. Φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εαν δεν υπήρχαν οι χορηγοί που στήριξαν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.

kolaz 4

kolaz 3

KOLAZ 6

Ο “Χελμός” με το υπέροχο γιαούρτι, το “Μπαχαράδικο” με τους γευστικούς αποξηραμένους καρπούς και  τα φρούτα καθώς και το “Μελάδικο” με το εξαιρετικό μέλι, έδωσαν το δικό τους στίγμα στην ξεχωριστή αυτή γιορτή!

Τα χαμόγελα όλων μαρτυρούσαν τα συναισθήματα ικανοποίησης και απόλαυσης που κυριαρχούσαν και “δέσμευσαν” το Ευτροφία & το Beau Sillage να γιορτάσουν και τα γενέθλια των 2 χρόνων μαζί, με έναν ακόμα πιο δημιουργικό και απολαυστικό τρόπο.

KOLAZ 5

κολαζ 1

κολαζ 2

wedcolors cinematography-13

Και του χρόνου λοιπόν!