“Για το καλοκαίρι βρήκα το δικό μου Elvive. Εσείς;”

Με αυτή τη δήλωση στο νέο spot της L’oreal Paris, η Ελένη Μενεγάκη, η αγαπημένη σταρ των Ελληνίδων καταθέτει την προτίμηση της σε ένα προϊόν που αποτελεί το must have του καλοκαιριού. Όταν η Ελένη προτείνει κάτι, πρώτα από όλα το πιστεύει για αυτό και την εμπιστεύονται και την ακολουθούν. Άλλωστε η σειρά Elvive Color -Vive είναι αποδεδειγμένα η No1 σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά στην Ελλάδα.

8

Η νέα, διεθνών προδιαγραφών τηλεοπτική καμπάνια της L’oreal Paris, γυρίστηκε σε ένα μαγικό τοπίο, άρρηκτα συνδεδεμένο με καλοκαιρινές αποδράσεις, χαλάρωση και απόλυτη ηρεμία, στην πανέμορφη Σαντορίνη. Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και σίγουρη για την προστασία των χρώμα των μαλλιών της.

7

6

4

 

 

 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!