Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι τα beauty brands συμπεριλαμβάνουν όχι μόνο τις προσφορές τους αλλά και τους ανθρώπους που επιλέγουν για τις εκστρατείες τους. Η Rihanna το ξέρει πολύ καλά αυτό και επέλεξε μια εξαιρετικά διαφορετική ομάδα για την εκστρατεία Fenty Beauty. Οι άνθρωποι το αγάπησαν και από τότε αγάπησαν και την Fenty Beauty. Και άλλα brands λαμβάνουν επίσης αυτό το υπόμνημα, συμπεριλαμβομένης της CoverGirl, η οποία πρόσφατα πυροδότησε μια ταινία καμπάνιας για το TruBlend Liquid Makeup με την Amy Deanna, ένα μοντέλο με λεύκη, μια κατάσταση που προκαλεί στο δέρμα να χάσει κύτταρα χρωστικής ουσίας.

amy

Αυτή η καμπάνια έρχεται μετά από κάποια αλλαγή επωνυμίας για το εμπορικό σήμα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου σλόγκαν που αντικαθιστά το παλιό σύνθημα “Easy, Breeze, Beautiful”με το οποίο είχαμε μεγαλώσει. Το νέο λοιπόν σύνθημα είναι “I am What I Make Up”, “Είμαι αυτό που φτιάχνω“, και μαζί του, το CoverGirl έχει ξεδιπλώσει νέα προϊόντα και νέες εκστρατείες. Η μάρκα επέλεξε πρεσβευτές όπως ο Maye Musk για να μεταφέρουν το νέο τους μήνυμα σε όλη τη γραμμή τερματισμού και τώρα είναι και το μοντέλο Amy Deanna για να βοηθήσει.

Στο βίντεο, η Deanna εμφανίζεται εφαρμόζοντας το TruBlend Liquid MakeUp και λέει: ” Γιατί να προσπαθήσετε να συνδυάσετε, όταν μπορείτε να επιλέξετε πως να ξεχωρίσετε; TruBlend Foundation σε ελαφριές, μεσαίες και βαθιές αποχρώσεις από το CoverGirl”. Έχει δει να χρησιμοποιούν πολλαπλές αποχρώσεις του προϊόντος πάνω στο δέρμα της στο βίντεο, τόσο για να επισημάνει μερικές από τις φυσικά ελαφρύτερες περιοχές του δέρματος όσο και για το χρώμα του δέρματος σε άλλες περιοχές.

Η Deanna είπε σε ενα δελτίο τύπου, “Η λεύκη είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα”, λέει το μοντέλο για την εκστρατεία της. “Δίνοντας μου μια πλατφόρμα σημαίνει πάρα πολλά. Και στο τέλος της ημέρας τελικά είμαι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, απλά τυχαίνει να έχω κηλίδες, είναι μέρος της ταυτότητας μου, αλλά δεν καθορίζει ποια είμαι, αν δουλεύω με το CoverGirl ή αν είμαι μαύρη. Έχω λεύκη και αυτό με δυναμώνει”.

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!