Ψάχναμε να φτιάξουμε κάτι απλό, εύκολο και ατμοσφαιρικό και δεν θα μπορούσαμε να μην συμβουλευτούμε την Πώλα Καράβολα η οποία είναι ειδική σε όλων των ειδών τα crafts! Είχε λοιπόν, τη διάθεσή να δημιουργήσει διακοσμητικά βαζάκια τα οποία είναι εύκολα στην κατασκευή τους και πάνω απ’ όλα ανέξοδα αφού το μόνο θα χρειαστείς είναι υλικά που μπορείς να βρεις στο σπίτι και κόλλες! Ξεκινάμε λοιπόν!

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

Κόλλα decoupage (ή κόλλα κρυσταλλική)

Πινέλο

Πιστόλι σιλικόνης

Ψαλίδι

Αχρωμο βερνίκι

Γυάλινα βαζάκια

Ύφασμα

Κορδέλες, δαντέλες και κορδόνια

P1040278

ΒΗΜΑ 1: Κόβεις τα γράμματα από ύφασμα, κόβεις τις κορδέλες στο μέγεθος που θέλεις και τα τοποθετείς πάνω στα βαζάκια τα οποία τα περνάς ένα χέρι κόλλα.

Περιμένείς να στεγνώσουν.

ΒΗΜΑ 2: Αφού στεγνώσουν τοποθετείς τα κορδόνια. Τέλος, περνάς ένα χέρι βερνίκι άχρωμο για σιγουριά πάνω από τα υφάσματα και τις δαντέλες (όχι στα κορδόνια)

New Folder

ΒΗΜΑ 3: Χρησιμοποιεί το ύφασμα της αρεσκείας σου για να φτιάξεις τα γράμματα που θέλεις. Τα σχηματίζεις προσεκτικά και στη συνέχεια τα κολλάς πάνω στην γυάλινη επιφάνεια.

ΒΗΜΑ 4: Αφού στεγνώσουν καλά, τοποθετείς τα κεράκια και η ατμόσφαιρα είναι έτοιμη!

New Folder1

 

photoΗ Πώλα (Καλλιόπη) Καράβολα γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα. Έχει τελειώσει Οικονομία Διοίκηση στο 2ο ΤΕΛ Πάτρας. Έχει πτυχίο στη μουσική στο computer και μιλά 2 γλώσσες. Είναι μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας στο φωνητικό  σύνολο της Εμέλειας και πολύ διασκεδάζει τα ταξίδια με κάθε ευκαιρία. Τα εικαστικά πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού της και με κάθε ευκαιρία έφτιαχνε διακοσμητικά ή κατασκευές για την ίδια ή τους φίλους της. Μεγάλη ικανοποίηση παίρνει όταν βλέπει κάποια δημιουργία της βρίσκεται στην καλύτερη θέση ενός σπιτιού ή γραφείου. Με προσωπικό στυλ που κάνει τα μικρά καθημερινά όμορφα. Θα την βρείτε στο facebook να παρουσιάζει έργα της με την ονομασία kalliart&kraft.