Λίγο πριν υποδεχτούμε τη νέα χρονιά το cafe-restaurant “Carousello” παρουσιάζει το νέο μενού και φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που δεν περιορίζεται μόνο στη γεύση αλλά αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις ξεχωριστά. Τα μάτια, η μύτη, η αφή και ο ουρανίσκος καλούνται να πάρουν μέρος σε αυτό το ταξίδι και να ανακαλύψουν το ζωντανό χρώμα των υλικών, την υπέροχη γεύση των πιάτων και την γλυκιά ικανοποίηση από το επιδόρπιο. Η ζεστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία κρασιών είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για το μαγικό σκηνικό! O chef, Φώτης Πάστρας δίνει τον καλύτερό του εαυτό και σε προσκαλεί να δοκιμάσεις νέες γεύσεις φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη!

wedcolors cinematography (6)Page Gallery™ v4.06

Τα νέα πιάτα στο μενού περιλαμβάνουν συνδυασμούς με ζυμαρικά, κοτόπουλο και χοιρινό, που ενώ είναι δοσμένα με απλό τρόπο το αποτέλεσμα φαντάζει αρκετά περίτεχνο! Μπορείς να επισκεφθείς το “Carousello” από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ καθώς η κουζίνα είναι ανοιχτή σχεδόν όλη την ημέρα! Μέχρι τότε πάρε μία “γεύση” μέσα από το Beau Sillage αποκλειστικά…

Page Gallery™ v4.06

Page Gallery™ v4.06wedcolors cinematography (7)

wedcolors cinematography (8)

Page Gallery™ v4.06wedcolors cinematography (9)wedcolors cinematography (10)

Βρείτε τη σελίδα του Carousello στο Facebook ΕΔΩ

Υπεύθυνοι καταστήματος: Ανδρέας Λανδρίτσης, Νίκος Μπινιέρης και Έλλη Χασαποπούλου

Διεύθυνση: Πατρέως & Ρήγα Φεραίου

Τηλ.: 261 400 7536

Info: Το νέο μενού είναι του σεφ Φώτη Πάστρα. Ο Φώτης Πάστρας είναι απόφοιτος της σχολής μαγειρικής τέχνης ΟΑΕΔ Πατρών. Σήμερα είναι υπεύθυνος του open kitchen του restaurant Carousello με ευρωπαϊκή-μεσογειακή κουζίνα. Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία 4 αστέρων μεταξύ των οποίων, το Apanema Resort στη Μύκονο.

Photography: Βασίλης Σιούτος