Φλοράλ, ξεκίνησε να μπαίνει στη μόδα πέρυσι και κάνει επανάσταση φέτος. Όλες οι εταιρείες έχουν στη συλλογή τους ρούχα με φλοράλ σχέδια, παντελόνια, σορτσάκια, μπλουζάκια μέχρι και πουκάμισα, παπούτσια, σαγιονάρες, καπέλα, όλα έχουν ένα σχέδιο γεμάτο με λουλούδια, φοίνικες, χρώμα.

Σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης και περισσότερο του καλοκαιριού. Γεμάτα χρώματα μας ανεβάζουν τη διάθεση και την όρεξη για βόλτες, μπάνια και εκδρομές. Μη φοβηθείτε να τα εμπιστευτείτε!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Christos Tzoutis

About Christos Tzoutis

Ο Χρήστος, ή αλλιώς Τζούτης όπως θα ακούσετε να τον φωνάζουν, και μην ρωτήσετε από που βγαίνει, είναι το επώνυμό του. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι ρομαντικός και γεμάτος πάθος για (την) ζωή. Θα τον βρείτε στο Παραδοσιακό Καφενείο - Υποβρύχιο Βανίλια. Αν δεν τον βρείτε εκεί θα έχει πάει για τρέξιμο, προπόνηση, χορό, ή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάρει την αγαπημένη του μηχανή (πορτοκαλί όπως λέει) και θα ταξιδεύει. Όνειρό του να ανακαλύψει τον κόσμο. Αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, για αυτό και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Πάτρα και από τότε που θυμάται καλά τον εαυτό του δουλεύει. Εκτός από τη δουλειά του αγαπάει πολύ το καλό φαγητό, τα γλυκά της μαμάς του, την οικογένειά του ιδιαίτερα, τον χορό (λέει ότι αν ξαναγεννιόταν θα ήτανε χορευτής, χορεύει όλη την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία), το ποτό και τις όμορφες βόλτες. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογραφία, για αυτό εάν τον συναντήσετε να κρατάει τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια μη διστάσετε να του χαρίσετε το καλύτερό σας χαμόγελο.