Ψάχνεις για ένα ενδιαφέρoν και πιο εορταστικό τρόπο για να βάψεις τα νύχια σου; Η Marian Newman, manicurist artist, σου προτείνει το “Floating Manicure” που είναι αρκετά εύκολο να το δοκιμάσεις. Βήμα βήμα θα δείς οτι είναι πολύ εύκολο να το κάνεις και εσύ!

– Χρισημοποίησε το λαδάκι για τα νύχια και βάλε λίγο γύρω απο τα πετσάκια για να μαλακώσουν

– Στη συνέχεια καθάρισε το νύχι καλά με το ασετόν

– Εφάρμοσε το Base Coat (βάση νυχιών)

– Διάλεξε 2 χρώματα αντίθετα μεταξύ τους

New folder37

– Τοποθέτησε το άκτο απο το πινελάκι στο κέντρο του νυχιού, πίεσε προς τα κάτω και στη συνέχεια σπρώξε προς τα πίσω προς την επιδερμίδα για να δημιουργήσετε μια τέλεια καμπύλη

– Σκούπισε πίσω στην άκρη των νυχιών και πέρασε 2 φορές για την κάλυψη

B0euHLbCMAE6czK

– Η επιλογή είναι MAC βερνίκια νυχιών, Silver Dew και Mindnight Sky

– Επανέλαβε με το δεύτερο χρώμα σε μια μικρότερη περιοχή, αφήνοντας ένα πλαίσιο του πρώτου χρώματος γύρω από τρείς πλεύρες.

B0o-FbqIcAA6AWv

– Στο τέλος τοποθέτησε το top coat!

maxresdefault

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!