Ήρθε λοιπόν, η ώρα να ξεφορτωθείς τα τακούνια σου! Η άνοδος της τάσης σπορ-chic εμφανίζεται και πάλι πιο έντονα θα έλεγα, αυτή την φορά και βάζει τα αθλητικά παπούτσια στην πρώτη γραμμή!

Untitled-2

O κόσμος της μόδας κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, το ίδιο και εσύ. Κορίτσια on the go στο δρόμο για την δόξα!! Nέα σχέδια υπερυψωμένα, με διπλά πέλματα, αυξημένα twist, σε σουέτ και δέρμα, στολισμένα, μεταλλικά και οι εκδοχές δεν εξαντλούνται!

Untitled-4

Αν η άνεση είναι αυτό που ζητάς, τότε αυτό το έχεις σίγουρα με ένα ζευγάρι sneakers, σε αντίθεση με τα τακούνια που πραγματικά κάνουν τα πόδια σου να ζουν λιγότερο. Όσο για το στιλ στην αγορά, υπάρχουν πια ένα σωρό σχέδια που ταιριάζουν άψογα με το γούστο της καθεμιάς.

Untitled-3

Συνδυασμοί ένα σωρό, από ένα πουκάμισο τζιν, μέχρι το τουίντ σου φόρεμα τύπου Chanel, από την πρωινή σου βόλτα με τα πάνινα κροκό σου Vans από το Citrus, μέχρι το ξέφρενο βράδυ! Σε βλέπω να χορεύεις ακόμα πάνω στα στραφταλιζέ αγαπημένα σου sneakers.

Untitled-5

Μέσα στη αγορά με τα τόσα αθλητικά παπούτσια θα βρεις και ένα παπούτσι για πραγματικό τρέξιμο! Επανασχεδιασμένο, το νέο Nike Air Zoom Pegasus διαμορφώθηκε για μεγάλες αντοχές, περισσότερο από 16.000 μίλια. Αν εκτός από το τρέξιμο στην ημέρα σου είσαι δρομέας κάθε επιπέδου, αξιοποίησε μια αγορά αντοχής.

Untitled-6

Sneakers μια οριστική δήλωση μόδας!!!

Ατελιέ/Διορθώσεις: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ