♥♥ …Ξεκινώντας το πρώτο post του Σεπτέμβρη, σκέφτηκα να πάρουμε συμβουλές από τους μικρούς μας φίλους μιας και έχουν και την τιμητική τους αφού σε λίγες μέρες αρχίζει η σχολική περίοδος! Παιχνιδιάρικο ύφος, άνεση, διασκεδαστικά logo, χρώματα!

Untitled-6

Untitled-2

Δώσε περιθώρια στα παιδιά, άφησε τα να αναπτύξουν το προσωπικό τους ύφος και δες τις προτιμήσεις τους σε σχέδια, μοτίβα και χρώματα. Βοήθησέ τα να αναπτύξουν την αίσθηση του στιλ μαθαίνοντας τα βασικά χρώματα, πώς να δένουν τα παπούτσια τους, πώς να χωρέσουν στα μπλουζάκια και ενθάρρυνε κάθε τους επιλογή.

Untitled-1

Untitled-5

Αν κάτι έχει μπει στο μυαλό της κόρης σου που για εσένα δεν επιτρέπεται να φορεθεί, μην αρχίσεις τα “μη”, απλά παρουσίασε της μερικές άλλες επιλογές και κάνε την στιγμή πιο διασκεδαστική. Τα παιδιά αγνοούν το τι σκέφτονται οι άλλοι για την μόδα, απλώς τους αρέσει να κάνουν τα δικά τους!

Untitled-9

Untitled-4

Αξιολάτρευτες νέες αφίξεις από την Monsoon με φωτεινά χρώματα για τα μικρά περιπετειώδη και τολμηρά ζιζάνια! Επισκέψου την σελίδα για να δεις την φθινοπωρινή συλλογή και για εμάς τις γυναίκες Autumn Styles 14’ ΕΔΩ

kids1

Untitled-3

Τα ρούχα είναι ένα προσωρινό στοιχείο που πολύ απλά μπορεί να υποδύονται κάποιον. Είναι ένας ασφαλής τρόπος για να τροποποιούν τον κόσμο τους. Με λίγα λόγια, τα παιδιά αγαπούν τη μόδα, επειδή μπορούν να μάθουν ότι θέλουν και μπορούν να αλλάξουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Bobo Choses Campaign A/W14

Κεντρική φωτογραφία από την Campaign Monsoon Children A/W 14′ .

Ατελιέ/Διορθώσεις: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».