Η L’oreal Professionnel σου παρουσιάζει τις τάσεις για τα μαλλιά και τα πιο hot look της σεζόν. Φέτος δημιούργησε 5 μοναδικά πακέτα, για 5 διαφορετικά look με τους καλύτερους κωδικούς styling tecni.Art για μοναδικές εμφανίσεις.

Συνεργάτης στα fashion weeks, η σειρά προϊόντων Tecni.Art συνδυάζει την τεχνολογική υπεροχή με την καλλιτεχνική προσέγγιση και τους κορυφαίους κομμωτές για να δημιουργήσουν τα ωραιότερα look της πασαρέλας. Μια σειρά 39 προϊόντων επιτρέπει στους κομμωτές να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα εγγυώνται καλλιτεχνική έκφραση χωρίς όρια.

Star Looks

Σκοπός της Tecni.Art είναι να υλοποιήσει κάθε look που επιθυμεί κάθε γυναίκα για να απελευθερώσει τη star που κρύβει μέσα της! Πάντοτε σε απευθείας σύνδεση με τις τάσεις των backstages, η Tecni.Art φέρνει τα τελευταία στυλ και τάσεις στα κομμωτήρια του κόσμου.

Fashion look kit

Πέντε μοναδικά πακέτα, για 5 διαφορετικά look με τους καλύτερους κωδικούς styling Tecni.Art για μοναδικές εμφανίσεις φίλες μου! Το κουτί περιέχει αναλυτικό step by step φυλλάδιο αλλά και στο εξωτερικό του QR code που σε οδηγεί στο youtube για να δεις how to video.

Δημιούργησε ατίθασες πλεξούδες στα μαλλιά σου με το styling Kit της L’oreal Professionnel,  Messy Brain look.

facing_MESSY_BRAID

Δημιούργησε ένα ατίθασο μακρύ καρέ με το styling Kit της L’oreal Professionnel, Shaggy Lob look. 

facing_SHAGGY_LOBΔημιούργησε υπέρμετρο όγκο στα μαλλιά σου με το styling Kit της L’oreal Professionnel, XXL Volume.

facing_XXL_VOLUMEΔώσε στα μαλλιά σου υπέροχη κίνηση με το Styling Kit της L’oreal Professionnel. Υπέροχο ασύμμετρο ή λείο Pixie look.

facing_ASYMMETRICΔημιούργησε αέρινους κυματισμούς στα μαλλιά σου με το styling Kit της L’oreal Professionnel, Wavy Blow Dry look.

facing_WAVY

Αποκλειστικά L’oreal Professionnel 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!