Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το φθινόπωρο αλλά και τη νέα σεζόν δεν είναι άλλος από ένα all day party. Η ιδέα θα λάβει σάρκα και οστά σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της Αττικής, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και πιο συγκεκριμένα στο “Island”. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου από τις δώδεκα το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις δημιουργίες εξήντα  Ελλήνων σχεδιαστών και καλλιτεχνών, θα κάνουμε yoga με την υποστήριξη του αγαπημένου Hot Yoga Glyfada, θα απολαύσουμε υγιεινές light λιχουδιές αλλά και θα παρακολουθήσουμε ένα ιδιαίτερο fashion show, που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου

Το fashion show θα επιμεληθεί ο fashion curator Μάνος Γερακίνης και θα περιλαμβάνει έντεκα συμμετοχές Ελλήνων σχεδιαστών, σαν αυτή του αγαπημένου μας label Nassos Ntotsikas αλλά και πολλών ακόμα όπως οι: Panos Apergis, Boho by Christianna Verouka, 180 Degrees, D.Sign by Dimitrios Katselis, The Fashion Lab, Zoi Giakoumatou, Kathy Heyndels, Chara Lebessi, Madame Shou Shou, Nene High Fashion , Christos Stratikopoulos, Vassilis Zoulias. Το show θα κλείσει με την παρουσίαση του Balmain από το Detroit της Κηφισσιάς.

Στο τέλος της βραδιάς θα κληρωθούν πολύτιμα δώρα και θα ακολουθήσει πάρτυ στους ρυθμούς της Μαρίας Παπιδάκη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μας φτιάχνει τη διάθεση ο En Leuko ενώ το event θα καλύψουν οι χορηγοί επικοινωνίας: Alpha Tv, Mad Tv και Miss Bloom.

Info: Είσοδος: €20 (περιλαμβάνει light lunch στο Island C-Lounge, ποτά, yoga)
Διοργάνωση: Hot Yoga Kifissia, Island club restaurant and tapas bar – Salon de Bricolage
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha TV, Madtv, En Lefko 87.7 (official), Miss Bloom

Let’s get this party started !!!