Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους & όλες! Ελπίζω να περνάτε όμορφα και να ετοιμάζεστε για τις πασχαλινές σας διακοπές. Να σας θυμίσω, πως την προήγουμενη εβδομάδα γνωρίσαμε το πιο hardcore ελληνικό brand και για λίγες ακόμη ώρες τρέχει ο διαγωνισμός μας, (μπορείς να τον βρεις ΕΔΩ).

Σήμερα, επέλεξα ένα πιο χαλαρό θέμα, τ’ οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες! Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον παρακάτω μονοπωλεί ένας φοιτητής της Σχολής Καλών τεχνών του Τόκιο. Ο Daigo Fukawa, είχε την έξυπνη ιδέα, να σχεδιάσει και να δημιουργήσει έπιπλα.. Κάπως διαφορετικά από τα συνηθισμένα.

Με αφορμή την πτυχιακή του εργασία “Rough sketch products”, ο Daigo έγινε διάσημος, μέσω του διαδικτύου, με τις δημιουργίες του να κάνουν το γύρο παγκοσμίως και να ενθουσιάζουν όλο και περισσότερο κοινό.

Το θέμα της εργασίας, τους άφησε όλους άφωνους, αφού σχεδιάζει μουτζούρες σε διάφορα σχήματα και σχέδια. Από καρέκλες, τραπέζια, καναπέδες και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Η αποδοχή από τον κόσμο είναι μεγάλη, καθώς είναι κάτι πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού. Πάρτε μια γεύση παρακάτω…

0

 

1

4

8

5

33

Konstantina Peloni

About Konstantina Peloni

Όλα για εκείνη άρχισαν στις 15 Ιουνίου όπου είχε την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με το χορό και την ενόργανη αλλά γρήγορα τα παράτησε. Μετά το τέλος του σχολείου, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη που είναι το ραδιόφωνο.Παράλληλα, αν και για το νεαρό της ηλικίας της εργάστηκε σε αρκετά ενημερωτικά και κοινωνικά sites ως αρθρογράφος. Μία από τις πιο σημαντικές δραστηριότητές της είναι ο εθελοντισμός στο Χαμόγελο του Παιδιού. Λατρεύει το χειμώνα, τις βόλτες στη θάλασσα, το καλό φαγητό, τα ταξίδια και τη σοκολάτα. Πιστεύει πως οι μικρές χαρές της ζωής βρίσκονται σε απλές καθημερινές στιγμές. Τέλος, η ομορφιά της ψυχής είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα ενός αθρώπου.