Τα μαντήλια είναι από τα αξεσουάρ που μπορούν να αλλάξουν το look κάθε γυναίκας, αφού δίνουν χρώμα και στιλ ακόμα και στα πιο basic outfits. Οι λάτρεις των αξεσουάρ γνωρίζουν καλά ότι είναι τα κομμάτια που είναι ικανά να αναβαθμίσουν και το πιο casual look, ανάλογα με το πώς θα τα επιλέξουμε αλλά και θα τα φορέσουμε.

H Kaliston art είναι ένα brand που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας παραγωγής αλλά κυρίως λόγω της μοναδικότητας των σχεδίων της: δημιουργεί μεταξωτά φουλάρια και παρεό με έμφαση στα prints έργων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών.

12

Η συλλογή είναι MadeinItaly και “αποτέλεσμα” της συνεργασίας καλλιτεχνών και έμπειρων τεχνικών σε συνδυασμό με την χρήση τεχνολογίας υψηλής ανάλυσης και την πλέον προσεκτική επιλογή υφασμάτων. Στην συλλογή για την Ανοιξη/Καλοκαίρι 2015 κυριαρχούν τα έντονα χρώματα σε καλλιτεχνικές συνθέσεις που τραβούν την προσοχή: κοραλί, ηλεκτρίκ, κίτρινο και κόκκινο έχουν την τιμητική τους.

Τα αέρινα φουλάρια της Kaliston Art συνοδεύουν με στυλ όλες τις εμφανίσεις και προσθέτουν χρώμα και χαρούμενη διάθεση στην εμφάνιση σας!

24

the_idea

Michail Passos

About Michail Passos

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στην Κηφισιά. Έχει πάθος με τα ταξίδια, την φωτογραφία και την τέχνη, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στο διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Αγαπά την οργάνωση εκδηλώσεων και τρελαίνεται για τους ντοματοκεφτέδες της Αλεξάνδρας. Αντιπαθεί την αγένεια, την υπερβολή και τις μπάμιες. Απόφοιτος οικονομικών σπουδών και κάτοχος MBA, έπειτα απο αρκετές αναζητήσεις και ενασχόληση σε διάφορα πεδία τον κέρδισε η βιομηχανία της μόδας. Όταν δεν εργάζεται ως brand manager για τον Nassos Ntotsikas και την Fashion Assured αρθρογραφεί, χάνεται στον κυβερνοχώρο και οργανώνει τα επόμενα ταξίδια του.