Όλοι ετοιμάζονται επισήμως πλέον για τις γιορτές! Κι εμείς εδώ στο Beau Sillage επίσης! Και επειδή θέλουμε να είσαι σούπερ λαμπερή για τα Χριστούγεννα, βρήκαμε ένα DIY που είναι εύκολο να δημιουργήσεις χωρίς κόπο και χρόνο. Εμπνευσμένα από τα σκουλαρίκια της Kate Spade New York, χρησιμοποιείς ένα ζευγάρι που δεν πολυφοράς και με το μαγικό… glitter, θα είσαι έτοιμη για τα Χριστούγεννα!

ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Κόλλα Mod Podge
Πινέλο
Glitter
Μικρό πιάτο
Οδοντογλυφίδα
Σκουλαρίκια όπως αυτά της φωτογραφίας (με τις βάσεις και τα κουμπώματα)
Σούπερ κόλλα

Untitled-1

Άνοιξε τις βάσεις των σκουλαρικιών χρησιμοποιώντας το νύχι σου ή μια πένσα κοσμημάτων και αφαίρεσε την πέτρα. Χρησιμοποίησε τη βούρτσα για να εφαρμόσεις ένα στρώμα Mod Podge στην πέτρα.

Untitled-2

Ανακάτεψε το glitter σε ένα μικρό πιάτο, και στη συνέχεια βύθισε την πέτρα στην χρυσόσκονη. Επανέλαβε τα βήματα για την άλλη πέτρα. Στη συνέχεια άφησε το να στεγνώσει. Εφάρμοσε μια δεύτερη στρώση Mod Podge και χρυσόσκονης, αν χρειαστεί.

Untitled-3

Μπορείς να εφαρμόσεις ένα στρώμα Mod Podge στο glitter για να το σταθεροποιήσεις. Άφησε το να στεγνώσει. Ενώ περιμένεις να στεγνώσει το πρώτο ζευγάρι, μπορείς να δημιουργήσεις κι άλλα σκουλαρίκια σε πολλά χρώματα!

Untitled-5

Αφού στεγνώσουν, τοποθέτησε τα στις βάσεις τους σφραγίζοντας τα καλά. Κόλλησε τα κουμπώματα των σκουλαρικιών στο πίσω μέρος των βάσεων και άφησε τα να στεγνώσουν καλά κι είσαι έτοιμη να λάμψεις!

Untitled-6

Untitled-8

(via thanksimadeitblog.com)