Σβήσε γράψε… σβήσε γράψε.. και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς να προλογίσω το νέο μας αυτό εγχείρημα.. και ξάφνου ανάβουν λαμπάκια παντού και εκείνη η ιδέα για την οποία σας έλεγα πριν από λίγο, κατέφθανε μετά βαΐων και κλάδων.

Η ομορφιά.. αυτή είναι λοιπόν, η λέξη που κρύβεται πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια, η ομορφιά… για το κάθε τι που συναντάμε δίπλα μας και που τις περισσότερες φορές δεν παρατηρούμε. Άνθρωποι με απύθμενη ανάγκη για δημιουργία, προτάσεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν «αστείες» και σκέψεις που ήθελαν λίγο σπρώξιμο για να υλοποιηθούν.

Για αυτά και για ακόμη περισσότερα θα σας μιλάμε μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του «Beau Sillage». Βέβαια δεν θα μιλάμε μόνο εμείς, θα περιμένουμε και τη δική σας άποψη ή και συμβουλή με σκοπό να ανάβουν όλο και περισσότερα από εκείνα τα λαμπάκια της δικής μου ιδέας!

Καλή σας ανάγνωση…

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!