Καλωσορίσατε στη νέα μας προσπάθεια. Αισθάνομαι απίστευτα χαρούμενη που κάνουμε αυτό το βήμα σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και «απαιτεί» γρήγορα επικοινωνία.

Δεν θέλω όμως να μπω σε αυτό το τρυπάκι της ταχύτητας «σπίντι γκοντζάλες». Επιθυμία είναι μία και μοναδική: πάρτε το κρασάκι σας- αφού βάλετε τα μωρά σας για ύπνο -καθίστε αναπαυτικά στην υπέροχη πολυθρόνα σας, «ξεφυλλίστε» τις σελίδες του Beau Sillage και πάρτε μαζί σας τα μαγευτικά αρώματα που σας προσφέρουμε. Και για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, συνοδέψτε το διάλειμμα με μουσικούλα (ακούω JJ-Still… ό,τι πρέπει).

Το ταξίδι ξεκινάει με πολλή όρεξη και για μένα προσωπικά είναι μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Κι επειδή τα όνειρα είναι αγαπημένη μου ασχολία, θα τα μοιράζομαι μαζί σας και ελπίζω κι εσείς με τη σειρά σας να μου λέτε καμιά κουβεντούλα. Ok, να μας διαβάζετε αλλά και η όμορφη επικοινωνία είναι πάντα καλοδεχούμενη!

Αποστολή μας να μεταδώσουμε τα θαυμάσια αρώματα της πόλης μας και θετικό vibe της και όχι μόνο, μέσα από συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, μόδα, beauty και όμορφων εικόνων με σκοπό να κόψουμε λίγο την ταχύτητα και τρενάρουμε το χρόνο που μας ξεπερνά πριν προλάβουμε να πούμε μία σωστή καλημέρα στο διπλανό μας.

Καλημέρα λοιπόν και καλωσορίσατε!

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…