Ξημέρωνε Κυριακή. Ο καιρός θα έλεγες πως δεν φόραγε τα καλά του σε καμία περίπτωση. Το κρύο κυριαρχούσε παντού και θα μπορούσε να γκρινιάζει όλη μέρα μέχρι το βραδινό, εάν δεν σκεφτόταν να μετατρέψει εκείνο το μουντό και κρύο πρωινό σε ένα από τα πιο όμορφα που είχε ποτέ….

Ναι έτσι θα γινόταν…. Σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι προσεκτικά και χωρίς να κάνει φασαρία βρέθηκε στην κουζίνα. Δεν ήθελε να τον ξυπνήσει… Ήθελε να του κάνει έκπληξη! Δεν ήξερε με τι να καταπιαστεί πρώτα, αφού στο μυαλό της τριγυρνούσαν  ξεροψημένα κρουασάν σφολιάτας με την σοκολάτα να ξεχειλίζει από το πλάι, φρεσκοστημένοι χυμοί και φυσικά βούτυρο σε ζεστό ψωμί με τη συνοδεία μελιού ή και μαρμελάδας. Θα είχε και μπέικον το μένου, σκέφτηκε… Από εκείνα τα τραγανιστά στα οποία δεν μπορείς να αντισταθείς.  Ίσως να έφτιαχνε και μερικά αβγά αλλά το σίγουρο ήταν, πως από το πρωινό δεν θα μπορούσε να λείπει ολόφρεσκος, αχνιστός καφές!

Ναι έτσι θα γινόταν… Και πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει τις ετοιμασίες, το σπίτι γέμισε από την μυρωδιά του καφέ. Πόσο ωραία είναι να μυρίζεις το άρωμα του καφέ σκέφτηκε και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.. Ήθελε να τον προλάβει, να τα έχει όλα έτοιμα..

Η ώρα περνούσε και η αγωνία της μεγάλωνε σαν παιδί δημοτικού που περιμένει τον πρώτο του έλεγχο…Τα ήθελε όλα στην εντέλεια… και το είχε πετύχει καθώς από το περίτεχνα στολισμένο τραπέζι δεν έλειπε τίποτα. Μόνο εκείνος…

Η έκπληξη του όταν αντίκρισε το σκηνικό, ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που είχε ποτέ φανταστεί εκείνη. Χαμογέλασε διάπλατα, την έσφιξε στην αγκαλιά του και με ένα γλυκό φιλί της ευχήθηκε «καλημέρα»…  Μια καλημέρα που -από εκείνη την ημέρα και έπειτα- έμεινε χαραγμένη μέσα τους!

 

*Η παραπάνω ιστορία βασίζεται σε φανταστικά γεγονότα… Όμως το να μετατρέπουμε αυτά τα γεγονότα σε στιγμές αληθινές δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαντάζει… Ίσως να αρκεί απλά ένα κρύο και μουντό πρωινό αλλά το μόνο σίγουρο είναι, πως τελικά τα παραμύθια είναι βγαλμένα από την ζωή και πως σε κάποιες περιπτώσεις το “Happily ever after” συμβαίνει και στην πραγματικότητα…

Παραμύθι ή όχι η ζωή είναι εκεί για να μας το αποδείξει… 🙂

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!