Είναι γεγονός… Έτοιμο το νέο #post με θέμα την ομορφιά, εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες αναγνώστριες του Beausillage.comΦήμες λένε πως θ’ ακολουθήσουν και άλλα τέτοια beauty post με θέμα το μακιγιάζ των χειλιών, πώς να φτιάξετε χτενίσματα στα μαλλιά αλλά και τρόπους για όμορφα και εύκολα σχέδια στα νύχια σας. Μείνετε συντονισμένες -.

Καθόμουν όλο το Σαββατοκύριακο και σκεφτόμουν τι να σας παρουσιάσω αυτή την εβδομάδα, τελικά το άρθρο γράφτηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (ναι ξέρω τελεύταια στιγμή). Αλλά επειδή το καλό το πράγμα αργεί να γίνει, σε αυτό το άρθρο θα δείτε πώς μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ ματιών που σας αρέσει. Με απλά βήματα μπορείτε ν’ αποκτήσετε τη γραμμή του eyeliner μαζί με σκιές χρωμάτων που θα κάνουν το βλέμμα σας πιο εκφραστικό μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Όμως, για να μη μακρηγορώ πάμε γρήγορα να δούμε τις παρακάτω εικόνες με όλα τα βήματα που θα σας χρειαστούν.

1. Πρόκειται για make up με αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου. Θα χρειαστείτε μια λευκή και μία μπεζ σκιά για τη βάση. Ελαφρύ eyeliner για την αρχή του ματιού (ή μαύρο-γκρι μολύβι). Ενώ στο τέλος εκτός από τη μαύρη σκιά θα φορέσετε και τη μάσκαρα.

makeup-eyes1

2. Η βάση χρειάζεται ροζ μωβ σκιά, στο κόψιμο του ματιού σας φοράτε ένα έντονο χρώμα του σάπιου μήλου ενώ πάνω από τη βάση μπορείτε να βάλετε ένα ροζ απαλό με λίγη λάμψη. Τέλος, σχεδιάζετε τη γραμμή του eyeliner προσεκτικά και όχι έντονα.

makeup-eyes2

3. Θα χρειαστείτε για τη βάση καφέ σκιά και από πάνω της βάζετε μια σκιά με μεταλλιζέ χρώμα. Η μάσκαρα θα ολοκληρώσει το look σας!

makeup-eyes3

4. Οι αποχρώσεις που θα χρειαστείτε είναι μια γκρι μεταλλιζέ σκιά η οποία θα φορεθεί στην αρχή του ματιού. Προς το τέλος θα σχεδιάσετε με το μολύβι του eyeliner τη γραμμή πάνω στο μάτι και θα γεμίσετε με μια μαύρη σκιά το κενό (όπως στην φωτογραφία).

makeup-eyes4

5. Η βάση χρειάζεται μια λευκή, μπεζ και λίγο ροζ σκιά. Στη συνέχεια, θα φορέσετε μια μαύρη απαλή σκιά, ενώ στη γραμμή του ματιού κοντά στις βλεφαρίδες θα σχεδιάσετε μια λεπτή γραμμή με τη βοήθεια του eyeliner. Τέλος, για extra έντονες βλεφαρίδες, τοποθετείτε ψεύτικες.

makeup-eyes5

6. Η βάση του ματιού είναι απαλό μπεζ με λίγο ροδακινί απόχρωση, με ένα μολύβι σε απόχρωση μαύρου- καφέ σχεδιάζετε καμπυλωτά αλλά έντονα τη γραμμή του ματιού. Σβήνετε όπου χρειάζεται ενώ στο μέρος που δεν είναι βαμμένο με το μολύβι, βάζετε έντονη λευκή σκιά (για να μεγαλώσει το μάτι). Βάφετε λίγο και στο κάτω μέρος του ματιού σας ενώ για να ολοκληρωθεί το make up βάζετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας!

makeup-eyes67

7. Το κλασικό make up με eyeliner. Η βάση θέλει μια λευκή σκιά μεταλλιζέ και κοντά στο μάτι σχεδιάζετε τη γραμμή του με το eyeliner. Αν δυσκολεύεστε τότε καλύτερο είναι να το σχεδιάσετε αρχικά με ένα μολύβι και μετά να πατήσετε από πάνω το eyeliner. Οι βλεφαρίδες ίσως φαίνονται λίγες και μικρές, η μάσκαρα σε αυτό το look δε βοηθάει πολύ.

makup-eyes9888

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα! 🙂

Konstantina Peloni

About Konstantina Peloni

Όλα για εκείνη άρχισαν στις 15 Ιουνίου όπου είχε την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με το χορό και την ενόργανη αλλά γρήγορα τα παράτησε. Μετά το τέλος του σχολείου, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη που είναι το ραδιόφωνο.Παράλληλα, αν και για το νεαρό της ηλικίας της εργάστηκε σε αρκετά ενημερωτικά και κοινωνικά sites ως αρθρογράφος. Μία από τις πιο σημαντικές δραστηριότητές της είναι ο εθελοντισμός στο Χαμόγελο του Παιδιού. Λατρεύει το χειμώνα, τις βόλτες στη θάλασσα, το καλό φαγητό, τα ταξίδια και τη σοκολάτα. Πιστεύει πως οι μικρές χαρές της ζωής βρίσκονται σε απλές καθημερινές στιγμές. Τέλος, η ομορφιά της ψυχής είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα ενός αθρώπου.